Ayvalık’lı Kadınların Elinde Hayat Bulan Bir Ege Hikayesi!

Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde başlayan “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesinde özel tasarım Egemden zeytinyağı şişeleri, Ayvalıklı kadınların hayallerini yansıttığı rengarenk sanat eserlerine dönüşüyor. Detaylar haberimizde..

Ürün kalitesinde gösterdiği özenin yanı sıra bulunduğu bölgenin topraklarına ve yerlisine de sahip çıkan Egemden, “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesi ile çok önemli bir misyonu hayata geçiriyor.

Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde başlayan “Ege’min Bereketi Kadının Emeği” projesinde özel tasarım Egemden zeytinyağı şişeleri, Ayvalıklı kadınların hayallerini yansıttığı rengarenk sanat eserlerine dönüşüyor. 25 - 45 yaş aralığındaki, 40’dan fazla Ayvalıklı kadının maharetli ellerinden çıkan Egemden şişeleri sosyal sorumluluk projesiyle ev bütçelerine katkı sağlayan mutlu bir Ege hikayesinin kahramanı oluyor.

Egemden’in özenle seçtiği, en kaliteli Ayvalık zeytinyağı ile doldurulan bu şişelere hayallerini ve sevgilerini işleyen maharetli eller, üretmenin verdiği mutlulukla kendi aile bütçelerine katkı sağlıyor. Yörenin değerlerine ve halkına da sahip çıkan Egemden,Ege’min Bereketi Kadının Emeğiprojesi kapsamında Ayvalıklı kadınlara istihdam sağlayarak yepyeni umutlara ışık oluyor

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor