THY, İnovasyonla Uçmak İçin Yenilikçi Fikirlerinizi Bekliyor!

Türk Hava Yolları yolcularına ve onların fikirlerine verdiği değeri gösteren “İnovasyonla uçuyoruz’’ projesi kapsamında, yenilikçi fikirleri olan katılımcıları ödüllendirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Türk Hava Yolları yolcularına ve onların fikirlerine verdiği değeri gösteren “İnovasyonla uçuyoruz’’  projesi kapsamında, yenilikçi fikirleri olan katılımcıları ödüllendirmeye devam ediyor.

Yolcularının katılım sağlayabileceği bir internet organizasyonu ile havacılık sektörüne dair inovatif fikirler arayan THY, havacılığı uçuracak en iyi 3 fikrin sahibini ödüllendirecek.

Türk Hava Yolları'nın yolcularına ve onların fikirlerine verdiği değeri gösteren “İnovasyonla uçuyoruz’’ kapsamında, siz de en yenilikçi havacılık fikirlerinizi 9 Aralık 2017-11 Şubat 2018 tarihleri arasında paylaşıp, birbirinden değerli ödülller kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Yenilikçi havacılık fikirleri  9 Aralık 2017-11 Şubat 2018 tarihleri arasında İnovasyonlaucuyoruz.com üzerinden alınacak. “İnovasyonla uçuyoruz’’ projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz yarışmanın web adrsi olan www.inovasyonlaucuyoruz.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi havacılık sektörüne dair inovatif fikirleri olan tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor