ŞirketOrtağım'dan İnovatif Lojistik Girişimi BuradanGönder'e Yatırım!

Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemine önemli ölçüde destek sağlayan ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı, “BuradanGönder” yatırımı ile inovatif girişimlere yatırım yapmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemine önemli ölçüde destek sağlayan ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı, “BuradanGönder” yatırımı ile inovatif girişimlere yatırım yapmaya devam ediyor.

Kargo göndermeyi artırılmış gerçeklik ve yapay zeka ile birleştiren teknoloji: BuradanGönder
İnternet siteleri veya mobil uygulamalar üzerinden 2.el ve yeni ürün satanlar, kobiler, evinden veya ofisinden çıkmadan kargo göndermek isteyen bireysel müşterilere kadar geniş bir hedef kitleye hitap ediyor. Kullandığı yeni teknoloji ile BuradanGönder, sektörde hem ilk olmak hem de kargo sektöründe birçok probleme çözüm sunmak istiyor.

Caner Duru ve Doğucan Duru tarafından kurulan BuradanGönder ile kargo paketinizin boyutunu artırılmış gerçeklik kullanarak ölçebilir, yapay zeka sayesinde de ağırlığını hesaplayabilirsiniz. Ve son olarak kargo & kurye pazaryeri sunan girişim üzerinden kredi kartı ile ödeme yapabilir ve kuryenin kapınıza gelmesi ile kargo paketinizi gönderebilirsiniz.

Girişimin sadece göndericilerin problemini çözmediğinin altını çizen girişimciler, posta kodunun yaygın olmadığı ve bireysel müşterilerin kargo şubelerini gereksiz meşgul ettiği günümüzde kargo firmalarının birçok yükünü üzerlerinden aldıklarını, kargo firmalarına teknoloji ile destek olduklarını ve kargo alıcılarının da birtakım problemlerine çözüm sunduklarını dile getiriyorlar.

2018 de Türkiye pazarında yerini alacak olan girişim bir yandan da yurtdışına açılarak global bir oyuncu olabilmek için ABD’de testler ve araştırmalar yapıyor. BuradanGönder, kullandığı artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojisi sayesinde Melek Yatırımcı ekosisteminin önde gelen isimlerinin dikkatini çekmeyi başardı. 

Kasım 2017 itibariyle Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde iş dünyasının önde gelen 9 melek yatırımcısından 1 Milyon 250 Bin TL şirket değerlemesiyle pre-seed yatırımını alan bu girişime, ŞirketOrtağım Ağ Başkanı Mehmet Buldurgan Lider Yatırımcı olarak tecrübelerini aktarıyor. 

BuradanGönder hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.buradangonder.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor