5. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi 7 Aralık'ta Malatya'da!

İnonü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğunun her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi' üniversite öğrencilerini girişimcilik hakkında bilgilendirmeye ve bu alanda başarılı isimlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

İnonü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu'nun her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi' üniversite öğrencilerini girişimcilik hakkında bilgilendirmeye ve bu alanda başarılı isimlerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu yıl 5.si gerçekleştirilecek olan Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi, 7 Aralik 2017 Perşembe günü saat 11.30 da F. Gemuhluoğlu Amfisi'nde gerçekleştirilecek.

Bir bay, bir bayan olmak üzere iki sektörel girişimci, bir dijital girişimci ve bir sosyal girişimcinin konuşmacı olarak katıldığı Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi, katılımcıların kariyerlerini şekillerdirmelerinde elbette yol gösterici olacak.

İnonü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından organize edilen zirve, Kayısı sepeti.com, HADO Sigorta ve Danışmanlık, AK-EL Mali Müşavirlik ve Bakkal Hacı sporsorluğunda gerçekleştirilecek olup birbirinden değerli isimleri konuşmacı olarak ağırlayacak.

İnonü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz cms.inonu.edu.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor