Türk Şirketi "Keytorc" Bir Kez Daha Dünyada İlk 20’de

İngiltere merkezli Test Magazine dergisi, yazılım testi alanında danışmanlık hizmetleri sunan Keytorc’u geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın önde gelen 20 test hizmeti şirketinden biri olarak gösterdi. Detaylar haberimizde..

İngiltere merkezli Test Magazine dergisi, yazılım testi alanında danışmanlık hizmetleri sunan Keytorc’u geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın önde gelen 20 test hizmeti şirketinden biri olarak gösterdi.

Yazılım testi alanında danışmanlık hizmetleri sunan Keytorc, İngiltere merkezli Test Magazine tarafından bir kez daha dünyanın önde gelen 20 test hizmeti şirketinden biri olarak gösterildi. Test Magazine dergisinin konu ile ilgili raporunda, Keytorc’un kritik yazılım testi süreçlerini yöneterek, yüksek kaliteli sistemlerin toplam üretim maliyetlerini düşürme yolunda farklı sektörlerden müşterilerine yardımcı olduğu vurgulandı.

Dergide Keytorc için özetle şu ifadelere yer verildi: “Şirket, İstanbul’un en büyük teknoloji kampüsünde Ar-Ge merkezini hayata geçirdikten sonra, yazılım testi konusunda önemli gelişmelere ve inovasyonlara imza attı. Ar-Ge ekibinin geliştirdiği “Test Capability Rating” (TCR) modeli, test süreci gelişimine yeni bir perspektif getirdi. Keytorc’un test otomasyonunda gerçekleştirdiği inovasyonlar, testin kapsamı ve etkinliğinin yanı sıra verimlilikte de yeni geliştirmeler elde edilmesini sağladı.”

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dünya genelinde 20 şirket arasında gösterilmekten mutluluk duyduklarını belirten Keytorc Yönetici Ortağı Barış Sarıalioğlu, “Türkiye'nin, yazılım test ve kalite alanında global düzeyde rekabet edebilen bir seviyede olduğunun önemli bir göstergesi olarak, bu listede yer almak sadece Keytorc'un başarısı açısından değil, ülkemiz için de önem taşıyor. Her yıl, Test Hackathon ve Test Talks gibi çok sayıda etkinlik düzenliyoruz. Test Magazine’in çalışmalarımızdan söz ederken sosyal sorumluluk faaliyetlerimizin bir parçası olarak gördüğümüz bu etkinliklere de değinmesi, doğru yolda ilerlediğimize bizi bir kez daha inandırdı” dedi.

Keytorc hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.keytorc.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor