Genç Girişimciler, Girişimci Geliştirme Programı Başvuruları Başladı!

Girişim Hareketi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Girişimci Kulüpler Platformu, Gençlik Girişimi Programı'nı başlatmak üzere iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında İstanbul’daki tüm üniversitelere ulaşılması ve girişimcilik alanında farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Detaylar

Girişim Hareketi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Girişimci Kulüpler PlatformuGençlik Girişimi Programı'nı başlatmak üzere iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında İstanbul’daki tüm üniversitelere ulaşılması ve girişimcilik alanında farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Girişim Hareketi, girişimcilik alanında gençlere yol gösteren ve bilinç düzeyinizi artırarak daha kısa sürede başarıya çıkan yolları bulmanıza yardımcı olan Öğren Paylaş Geliş sloganı ile iki dönemdir çalışmalarını sürdürüyor. Programa katılan girişimci adayları, özel tasarlanmış içerik kapsamında seminerlere ve mentorluk sürecine dahil olma avantajını yakalıyor.

Programın yaygınlaşması ve gençlere ulaştırılması için TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Girişimci Kulüpler Platformu ile iş birliği geliştirerek Gençlik Girişimi Programı'nı hayata geçiriyor.

Girişim Hareketi Genel Koordinatörü İsmail Haznedar bu program ile ilgili, "Bizler girişimcilik alanında ilk adımı atmak isteyen üniversite öğrencilerine ulaşmayı hedefliyor ve girişimcilik ile tanıştıracak bir ortam için içerik hazırlıyoruz." diyerek görüşlerini belirtiyor.

Girişimci Kulüpleri Platformu Başkanı Serdar Kuvaz, “Bu programla birlikte üniversite öğrencileri, girişimciliğe dair eğitimler alacak, birçok farklı üniversitelerden öğrencilerle tanışacak ve oluşturduğunuz ekiplerle fikrinizin projeleşmesi aşamasında mentor desteği alacaktır. Ayrıca program sonunda katılım belgesi ve sürpriz ödüller de sunulacaktır.” ile gençler için önemli bir ilk adım attıklarını ifade ediyor.

Kendi işini kurmak isteyen, aklında bir projesi olan veya girişimcilik kavramını duyduğunda heyecanlanan gençler bu programa başvuruda bulunabilir.

Başvurular sonrasında, davet edilecek girişimci adayları 11 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında girişimcilik semineri ve sohbetlerinde bilgi edinecek, fikir geliştirme atölyesinde uygulama ve simülasyon fırsatı yakalayacak, mentorluk desteği alacak ve 23 Aralık’da Gençlik Girişimi Zirvesi’nde projelerini sunma fırsatı yakalayacak.

Gençlik Girişimi Programı başvuruları 1 Kasım 2017 Çarşamba gününe kadar www.genclikgirisimi.com web sayfasından yapılabilecek.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor