Sürdürülebilir İş Ödülleri 18 Ekim'de Sahiplerini Buluyor!

Yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendiren Sürdürülebilir İş Ödülleri’ni kazananlar, 18 Ekim’de Quasar İstanbul Otel'de düzenlenecek törende açıklanacak. Detaylar haberimizde..

Yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendiren Sürdürülebilir İş Ödülleri’ni kazananlar, 18 Ekim’de Quasar İstanbul Otel'de düzenlenecek törende açıklanacak.

Türkiye’de, iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması için global bir yaklaşımla çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları bu yıl da ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’ ile onurlandırıyor.

Farklı sektörlerde sürdürülebilir iş modeliyle başarılı çalışmalar gerçekleştiren şirketleri ortaya çıkarmak ve rol model olmalarını sağlayarak değişimi teşvik etmeyi amaçlayan Sürdürülebilir İş Ödülleri organizasyonu, 18 Ekim günü saat 19.30’da Quasar İstanbul Otel'de düzenlenecek törenle son bulacak.

Ödül kazananların, Türkiye’nin alanında lider isimlerinden oluşan 31 kişilik seçkin bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda belirlendiği organizasyonda bu yıl;

  1. Karbon ve Enerji Yönetimi,
  2. Su Yönetimi,
  3. Sosyal Etki,
  4. Sürdürülebilirlik İletişimi,
  5. İş birliği,
  6. Tedarik Zinciri Yönetimi,
  7. Atık Yönetimi,
  8. Çeşitlilik ve Dahil Etme,
  9. Start-Up,
  10. Sürdürülebilirlik Raporu,
  11. Sürdürülebilir İnovasyon

 kategorilerinde ödül verilecek.

Sürdürülebilir İş Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.surdurulebilirisodulleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor