Katar’dan 5 Milyar Dolarlık Yeni Yatırım Fonu Geliyor

Azure Grup, Katar’ın önemli ailelerinden biriyle bir araya gelerek 5 milyar dolarlık Katar merkezli bir fon kurduklarını açıkladı. Bu fon aracılığıyla Katar’dan farklı sektörlere birçok yatırım gelecek. Detaylar haberimizde..

Azure Grup, Katar’ın önemli ailelerinden biriyle bir araya gelerek 5 milyar dolarlık Katar merkezli bir fon kurduklarını açıkladı. Bu fon aracılığıyla Katar’dan farklı sektörlere birçok yatırım gelecek. 

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’ın en büyük 5 ailesinden bir tanesiyle birlikte Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yeni bir şirket ve yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

Katar’dan özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temasları sonrası Türkiye’ye yönelik yatırım taleplerinde olağanüstü bir artış olduğunu belirten Gül “Bu fon aracılığı ile 5 milyar dolarlık bir Katar sermayesiyle Türkiye – Katar arasında çok yoğun bir ticari birliği başlatmış bulunuyoruz. Gelecek yatırımlar, büyük ailelerin Türkiye’de gayrimenkul ve şirket satın almaları, gıda, inşaat malzemeleri olmak üzere bir çok farklı sektöre de bu yatırımların süreceğini söyleyebiliriz”dedi.

Akşam kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor