2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi Girişimcileri Bekliyor!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından ilki geçen yıl düzenlenen Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde ikinci kez Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak. Detaylar haberimizde..

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından ilki geçen yıl düzenlenen Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde ikinci kez Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak.

Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, Kalkınma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, Ar-Ge Merkezleri, Üniversiteler, Teknoparklar ve Organize Sanayi Bölgeleri'nde geliştirilen inovatif projeleri aynı platformda buluşturarak projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturmayı, projelerin yatırıma dönüşmesine ve ticarileşmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

10 Oturumda inovasyon ve Ar-Ge’nin lideri 40 konuşmacı, Türkiye’nin geleceğini konuşacak. Ayrıca Türkiye’nin milli ve yerli projeleri dahil, bazıları ilk kez sergilenecek inovatif projeler de zirvede yer alacak.

İki gün süren organizasyon, sergi alanı yanında çok çeşitli başlıklarda düzenlenen oturumlar ile konunun uzmanlarını, iş ve sanayi dünyası temsilcilerini, akademisyenleri ve kamu kurum yetkililerini ziyaretçilerle bir araya getirecek.

29-30 Kasım 2016 tarihlerinde, birincisi İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon kapsamında Türkiye'nin farklı bölgelerinden, Üniversiteler, Teknopark ve Ar-ge Merkezleri'nden 180 inovatif proje sergilenmiştir. 1. Ar-Ge ve Inovasyon Zirve ve Sergisi Araştırma Merkezleri,
üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, yatırımcı grupları başta 500 üzerinde kurum ve kuruluştan 5.000 üzerinde temsilci katılım göstermiştir.

Bu yıl düzenlenecek olan 2. Arge ve Inovayon Zirve ve Sergisi ise 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde organize edilecek. Bu yıl yapılacak etkinlikte üniversiteler, kalkınma ajansları, teknoparklar ve özel sektör arge merkezlerinin katılımcı olarak fuar alanında yer alması ve projelerin fuar ziyaretçilerine sergilenmesi öngörülmekte. Ayrıca geçen yıl yapılan etkinlikten edinilen tecrübeler çerçevesinde bu yıl proje sahiplerinin ilgili yatırımcılarla birebir görüşme yapacakları bir alan oluşturulacak. Zirve, fuar ve birebir görüşme alanlarına ek olarak bu yıl etkinliğe özel bir yayın çıkartılacak.

Fuar ve zirve alanında yer almak isteyen kurum ve kuruluşlar için sınırlı sayıda stant ve sponsorluk alternatifleri mevcut.

2. Arge ve Inovasyon Zirve ve Sergisi hakkında daha detaylı bilgi ve kayıt için www.argezirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor