KOSGEB Mevzuatı Vatandaş Odaklı Güncellenerek, Sadeleştirilecek!

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, KOSGEB destek mevzuatının vatandaş odaklı olarak güncelleneceğinin ve mevzuatların yenilenip sadeleştirileceğinin müjdesini verdi. Detaylar haberimizde..

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir UzkurtKOSGEB destek mevzuatının vatandaş odaklı olarak güncelleneceğinin ve mevzuatların yenilenip sadeleştirileceğinin müjdesini verdi.  

KOSGEB Başkanı Uzkurt,  Başkan Yardımcıları Recep Ali Erdoğan ve Dr. Recep Kılınç, daire başkanları, başkanlık müdürleri ve Ankara Merkez Müdürleri ile Altınpark’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan UzkurtKOSGEB destek mevzuatının vatandaş odaklı olabilmesi doğrultusunda çalışma yapıldığına değinerek, mevzuatların yenilenip sadeleştirileceğini ve talep edilen bürokratik iş ve belge sayısının azaltılacağının müjdesini verdi.  

KOSGEB yöneticilerinin düşüncelerine ve saha deneyimine çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Uzkurt istişarenin önemine vurgu yaparak KOSGEB yöneticilerinin özellikle sahada daha çok yer alması gerektiğini belirtti. Yöneticilerin yapacakları firma ziyaretleri ile KOBİ’lerin ihtiyaçlarını ve taleplerini ilk ağızdan duyma imkânına sahip olacaklarına dikkat çekti.

KOSGEB kaynaklı haberimizi girişimci/ girişimci adayı tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.107 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, KAMU, KOBİ, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor