Değiş Tokuş İmkanı Sunan Pazar Yeri Girişimi: Değiştirdik!

İnsanların değiş tokuş sistemi üzerinden alışveriş yapmalarını hedefleyen ve inovatif özellikleri ile Türkiye’nin alanında ilk platformu www.degistirdik.com açıldı. Detaylar haberimizde..

Medya Ajansı tarafından geliştirilen bu inovatif platformda tüketiciler, ihtiyaçları olmayan tüm eşyalarını sergileyebiliyor ve ihtiyaçları olan başka eşyalarla değiştirebiliyorlar ya da bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine sunabiliyorlar. “Senin ihtiyacın olmayan bir ürüne, başkasının ihtiyacı olabilir” mesajı ile kurulan bu yenilikçi platformda ürünler, “Değiş Tokuş, Bedelsiz ve Aranılan Ürünler” olmak üzere üç ayrı kategoride alıcısını bekliyor.

Abuşoğlu:Degistirdik.com’un sıra dışı bir başarı hikayesi olacağına inanıyoruz”

Şirket olarak kuruldukları 1999 yılından bugüne kadar çok sayıda yenilikçi proje geliştirdiklerini ve online pazarlama hizmeti sunduklarını belirten PDI Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve PDI Dijital Medya Ajansı Başkanı Ünsal Abuşoğlu, degistirdik.com platformunun da yaratıcı fikirleri, yenilikçi projelere dönüştüren tecrübeli PDI ekibinin bir ürünü olduğunu söyledi. Degistirdik.com’un internet teknolojileri dünyasında sıra dışı bir başarı hikayesi olacağına inandıklarını ifade eden Abuşoğlu, “Yaratıcı ve yenilikçi fikirler geliştiriyor ve projelerimizi tutkuyla oluşturuyoruz. Yeniliği anahtarımız olarak görüyor ve bilişim teknolojileri alanında 20 yıla yakın tecrübemize güveniyoruz. Biz modern çağın terzileriyiz” dedi.

Bu Sitede Para Geçerli Değil

Degistirdik.com alışveriş platformunda; elektronikten ev-yaşam ürünlerine, anne&bebek ürünlerinden, spor&outdoor ürünlerine, otomotivden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine, müzik, kitap ve filme kadar yüzlerce ürün bir arada sergileniyor. İhtiyaç fazlası eşyalarını elden çıkarmak isteyenler ile ihtiyaç sahiplerini tek bir yerde buluşturan degistirdik.com platformu, böylece insanların, arada para olmaksızın ürünlerini değiş tokuş yöntemiyle, kendi aralarında almalarına imkân sağlıyor.

Eşyalarınızı Değiştirebilir veya Bedelsiz Verebilirsiniz

Yepyeni bir alışveriş modeli ile tüketicilerin karşısına çıkan degistirdik.com platformuna üye olan herkes, onun kategorideki ürünleri tek bir tıkla ulaşabiliyor. Üyeler, ihtiyaç fazlası ürünleri için platforma ilan verebiliyor ya da ürünleriniz için ev sahibi değiş tokuş teklifi yapabiliyor. Üyeler, ayrıca degistirdik.com'u Apple Mağazası ve Google Play'den uygulama için indirip yere bazlı arama da yapabiliyorlar. Bu sayede kendisine yakın olan lokasyondaki kişilerle alışverişlerini gerçekleştirmek kolaylığı yaşayabiliyorlar.

Sinem Poyraz: “Bu platform aşırı tüketim kültürüne alternatif bir alışveriş modelidir.”

Degistirdik.com platformu ile dünyadaki aşırı tüketimin neden olduğu israfın ve bu israfla beraber giderek bozulan ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten degistirdik.com Pazarlama Direktörü Sinem Poyraz da, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "M.Ö 6. yüzyılda Lidya Kralı Krezüs'ün alışveriş aracı olarak parayı bulduktan sonra insanların kendi aralarında değiş tokuş usulü ile yaptıkları alışverişler azalmıştır. Ancak ekonomideki darboğazlar, krizler ve kapitalizmin beraberinde yarattığı tüketim çılgınlığına karşı, toplumların bilinçlenmesi ile birlikte değiş tokuş, modern ekonomilerde de uygulanmaya başladı. Degistirdik.com, gelişmekte olan ve kullandığı en güncel sistem ve teknolojilerle, değişmeli tokuş sisteminin tam anlamıyla işlemesini, gelişmesini ve yayılmasını sağlayarak bir paylaşım döngüsü yaratmayı ve önermek bir dünya için daha bilinçli ve yaşanılabilir bir dünya bırakmayı hedeflemektedir. "

www.degistirdik.com adresini ziyaret ederek "ziyaretçilerine değiş tokuş imkanı sunan pazar yeri girişimi Değiştirdik'i inceleyebilir, hakkında daha fazla fbilgi sahibi olabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor