ICT-AGRI 2 Çağrısına Başvurular Devam Ediyor!

ICT-AGRI 2 kapsamında, Hassas Tarım İçin Çiftlik Yönetim Sistemleri başlığında Ar-Ge projelerinin destekleneceği uluslararası çağrıya başvurular devam ediyor. Detaylar haberimizde..

ICT-AGRI 2 kapsamında, Hassas Tarım İçin Çiftlik Yönetim Sistemleri başlığında Ar-Ge projelerinin destekleneceği uluslararası çağrıya başvurular devam ediyor.  23 Ocak 2017 tarihinde açılan olan çağrı 21 Nisan 2017 tarihinde kapanacak. Türkiye’de yerleşik sermaye şirketlerinin de başvurabileceği Çağrı, doğrudan proje önerisinin sunulduğu tek adımlı bir prosedüre sahip. Çağrıya Türkiye'den katılacak olan kuruluşların, 28 Nisan 2017 Saat: 17:30'a kadar PRODİS (https://eteydeb.tubitak.gov.tr/) üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Haberin Devamı için: http://www.ufuk2020.org.tr/tr/haberler/ict-agri-2-cagrisina-basvurular-devam-ediyor

Tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor