2. Rumeli Genç Liderler Zirvesi "Etkin Ol" Temasıyla Gerçekleştirildi

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın çatısı altında kurulan Genç Liderler ve Girişimiler Akademisi (GLGA) 26 Mart 2017 Pazar günü Rumeli Genç Liderler Zirvesi’nin 2.sini gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde..

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın çatısı altında kurulan Genç Liderler ve Girişimiler Akademisi (GLGA) 26 Mart 2017 Pazar günü Rumeli Genç Liderler Zirvesi’nin 2.sini gerçekleştirdi. 

“Etkin Ol” teması ile gerçekleştirilen etkinlikte Youth Holding Kurucusu Emrah Kaya ve buldumbuldum.com Girişimcisi Güçlü Gökozan girişimcilik deneyimlerini aktarırken, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayfer Özmen ise katılımcılara Sosyal Girişimcilik konusunda bilgilendirici bir sunum yaptı.

Yüksek katılım ile gerçekleştirilen etkinlik sonunda tüm katılımcılar girişimcilik, liderlik, spor, gelecek ve teknoloji konularında beş farklı çalışma grubu oluşturarak birlikte çalışma ve sunumlarını paylaşma imkanı buldu.

Programın Liderliğini ve Başkanlığını sürdüren İsmail Haznedar, GLGA kapsamında Genç Liderler Zirvesi ile daha fazla gence ulaşmayı, katılımcılar ve konuşmacılardan ilham alacakları bir ortam oluşturmayı, kendileri ve kurum için değer yaratacakları ilk adımları atmalarına olanaklar sunmayı hedeflerini ifade etti.

Genç Liderler Zirvesi’nin yeni etkinliği için hemen hazırlıklara başladıklarını ifade eden GLGA Mutfak Ekibinin yeni hedefi Kasım ayındaki Girişimcilik Haftası kapsamında bölgedeki Rumeli ve Balkan kökenli girişimcileri buluşturacakları bölgenin en büyük etkinliğini hayata geçirmek.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor