e-Devlet Projeleri Ödüllendiriliyor! Son Başvuru Tarihi:10 Mart 2017!

Türkiye Bilişim Vakfı ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin e-Devlet projelerinin ödüllendirilmesi kapsamında 14. kez düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için başvurucu süreci başladı. Detaylar haberimizde..

Türkiye Bilişim Vakfı ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin e-Devlet projelerinin ödüllendirilmesi kapsamında 14. kez düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için başvurucu süreci başladı.

TBV ve TÜSİAD, e-Devlet’in önemine, buna bağlı olarak dijital vatandaşlık kavramına da vurgu yaparak, kamu kurumları ve yerel yönetimlerin başarılı e-Devlet uygulamaları hakkında farkındalık yaratmak ve öne çıkan uygulamaları ödüllendirmek noktasından hareketle eTR ödüllerini verecek. Bu kapsamda, kamu kurumlarının e-Devlet uygulamalarını hızla gerçekleştirmeleri, özel sektörün ise söz konusu dönüşüme destek olacak çalışmaları sürdürmesi yönünde özendirilmesi amaçlanıyor. 

Son başvuru tarihi 10 Mart 2017 olarak belirlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için 6 kategoride ödül verilcek.

Kamu kurumlarına (kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları dahil) yönelik kategoriler:

  • Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler,
  • Kamudan İşdünyasına e-Hizmetler,
  • Kamudan Kamuya e-Hizmetler,

Yerel Yönetimlere ve/veya yan kuruluşlarına yönelik kategoriler:

  • Küçük Ölçekli Belediye Kategorisi,
  • Orta Ölçekli Belediye Kategorisi,
  • Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi

eTürkiye (eTR) Ödülleri ve başvuruları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz  web adresini  www.etrodulleri.org ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor