OSB Yatırımlarına 388 Milyon Liralık Ödenek

Organize Sanayi Bölgeleri ve sanayi sitelerine yönelik 25 yeni proje, yatırım programına dahil edildi, projelerin tamamlanarak ekonomiye kazandırılmasının hızlandırılması amacıyla verilen ödenek yüzde 75 artışla 388 milyon liraya çıkarıldı. Detaylar Haberimizde..

Organize Sanayi Bölgeleri ve sanayi sitelerine yönelik 25 yeni proje, yatırım programına dahil edildi, projelerin tamamlanarak ekonomiye kazandırılmasının hızlandırılması amacıyla verilen ödenek yüzde 75 artışla 388 milyon liraya çıkarıldı.

Güçlü ekonomi ve sanayi anlayışıyla planlı sanayileşmenin yapı taşlarını oluşturan OSB ve sanayi siteleri projelerine yönelik yatırımlar her geçen yıl artmaya devam ediyor.

OSB, sanayi siteleri ve Ergene Havzası OSB projelerinin toplulaştırılmış olarak yer aldığı 2017 yılı Yatırım Programı, 14 Ocak’ta Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı,  bu yıl 22’si OSB, 3’ü sanayi sitesi olmak üzere 25 yeni projenin yatırım programına dahil edildi.

"OSB ve sanayi siteleri projelerinin tamamlanarak ekonomiye kazandırılmasının hızlandırılması amacıyla 2016 yılı ödeneğine göre 2017 yılı ödeneği yüzde 75 artırılarak 387 milyon 986 bin liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı."

Sanayi bakanlığı kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor