TSKB Kariyer Atölyesi 2017 Başvuruları İçin Son Tarih:10 Şubat 2017!

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen ve ‘Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı’ alanındaki tek işe alım atölyesi olma özelliği taşıyan TSKB Kariyer Atölyesi 2017 için başvurular başladı. Detaylar haberimizde..

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen ve ‘Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı’ alanındaki tek işe alım atölyesi olma özelliği taşıyan TSKB Kariyer Atölyesi 2017 için başvurular başladı. 10 Şubat 2017 tarihine kadar sürecek olan başvuru döneminde yabancı dilde eğitim veren üniversitelerin işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencileriyle finans ve ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler başvuru yapabilecek.

Kalkınma ve yatırım bankacılığı alanında tek işe alım atölyesi olma özelliğine sahip olan TSKB Kariyer Atölyesi 2017 için başvurular başladı. İş hayatını gençlere tanıtan ve başarılı adayların işe alınması ile sonlanan TSKB Kariyer Atölyesi başvuruları 10 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Her aşamada öğrencilere gerçek bir iş deneyimi yaşatmak için yola çıkan ve bu yıl 8’inci kez düzenlenen TSKB Kariyer Atölyesi’nde öğrenciler bankacılığı işin uzmanı bankacılardan detaylı bir şekilde öğreniyor. Öğrenciler, iş hayatını birebir deneyimlerken, aynı zamanda katıldıkları kişisel gelişim eğitimleri ve eğlenceli takım oyunlarıyla kariyer olanakları hakkında görüş alma şansı yakalıyorlar. Kariyer Atölyesi’ne katılan ve başarılı bir atölye dönemi geçiren öğrenciler, farklı yetkinliklerine göre gelecekte TSKB’de yönetici adayı olma imkânı da yakalayabiliyor.

Bu yıl ‘Farkını Ortaya Koy’ mottosuyla 13-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan TSKB Kariyer Atölyesi’ne yabancı dilde eğitim veren üniversitelerin işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencileriyle, finans ve ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler başvuru yapabilecek. İlgili bölümlerde okuyan öğrenciler, www.tskbkariyeratolyesi.com, www.tskb.com.tr ve Kariyer Atölyesi Facebook sayfasından başvurular hakkında detaylı bilgi alabilecek ve gelişmeleri takip edebilecek.

Haberimizi üniversitelerin işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4’üncü sınıf öğrencileriyle finans ve ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi alan öğrenci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor