GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2016 Kasım Konuğu: İsa Apaydın!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu TCDD Genel Müdürü Sayın İsa Apaydın olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu TCDD Genel Müdürü Sayın İsa Apaydın olacak.

En son 2016 Ekim ayında Alfa Metal Alüminyum San. Tic. AŞ. YK Başkanı sayın Ali Bakaner'in konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 22 Kasım 2016 Salı günü 19.00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek.

TCDD Genel Müdürü Sayın İsa Apaydın, "Demir Yolu Yatırımlarının Ülke Ekonomisine Katkıları ve 2023 Vizyonu" konulu konuşmasını etkinliğe katılan GİV üyeleri ve misafirleriyle paylaşacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

İsa Apaydın Kimdir?(TCDD Genel Müdürü)

1965 Ankara doğumlu olan sayın İsa Apaydın, ilk ve orta tahsilini Ankara-Polatlı’da tamamladıktan sonra, İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi, Metalurji Mühendisliğinden 1987 de mezun oldu. Aynı yıl TCDD Ankara Demiryol Fabrikasında Mühendis olarak kariyerine başladı. 1996 da Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Metalurji Mühendisliğinde mastırını tamamladı.

TCDD bünyesinde birçok görevde bulunduktan sonra, Sayın İsa Apaydın görevine TCDD Genel Müdürü olarak devam etmektedir. Demiryollarının yeniden inşasında önemli görevler üstlenen İsa APAYDIN, Yüksek Hızlı Tren işlemeciliğinin Ülkemize kazandırılmasında önemli bir misyona sahip olmuş ve Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-İstanbul dahil birçok projede görev almış ve sorumluluk üstlenmiştir.

Ülkemizde, demiryolu sektörünün gelişmesine paralel olarak yerli demiryolu sanayisinin oluşturulmasını, Ar-Ge ve eğitim altyapısının da geliştirilmesini önemsemiş ve bu amaç doğrultusunda birçok projeyi hayata geçirmiştir. Sivil toplum kuruluşlarında da aktif olan Sayın İsa Apaydın, TCDD Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı, Anadolu Raylı Sistemler Kümelenmesi (ARUS) Başkanlığı, Avrupa Demiryolu Araştırma Konseyi Genel Kurul Üyeliği ve TSE Demiryolu Sektör Komitesi Başkanlığı yapmaktadır.

İngilizce bilen Sayın İsa Apaydın evli ve iki çocuk babasıdır.

Unutmayın, etkinlik 22 Kasım 2016 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak veya buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve TCDD Genel Müdürü Sayın İsa Apaydın'ın ele alacağı "Demir Yolu Yatırımlarının Ülke Ekonomisine Katkıları ve 2023 Vizyonu"nu merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor