Ar-Ge, İnovayon Zirvesi ve Sergisi 29-30 Kasım'da İstanbul'da!

MMG'nin öncülüğünde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde düzenlenecek olan "1.Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi", Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'nın destekleri ile 29-30 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Detaylar

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG)'nun öncülüğünde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde düzenlenecek olan "1.Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi", Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'nın destekleri ile 29-30 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi; Üniversiteler, Teknoparklar ve Ar-ge Merkezleri'nde geliştirilen inovatif projelerin, tanıtılmasına, hızla yatırıma dönüşmesine, benzer projeler arasında ortak çalışmalar yapılmasına, bir sinerji oluşmasına, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesine, Türkiye'nin teknoloji ihraç eden ülke hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmekte.

Türkiye'nin tüm sanayici ve yatırımcılarını, üniversite-sanayi işbirliğinin somut bir adımı olacak 1.Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde Türkiye'nin farklı üniversitelerinden, üniversite öğretim üyelerinin büyük emek ve maddi destek bütçeleri ile geliştirdiği, yatırıma dönüşecek, seçilmiş 180 inovatif proje/prototip sergilenecek.

Zirve açılışı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından 29 Kasım Saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Sanayici, yatırımcı ile proje sahiplerini aynı platformda buluşturarak, projelerin hızla yatırıma dönüşmesini sağlayacak zirvede üniversitelerle bir araya gelerek kendi projeleriniz için işbirliği anlaşmaları imzalayabilir veya aradığınız proje/projeleri bu sergide bulabilirsiniz.

Unutmayın, 1.Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi, 29-30 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.argezirvesi.com web adresini ziyaret edebilir, Zirvenin program akışına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor