TAİDER 4. Aile İşletmeleri Zirvesi’ni İstanbul’da Düzenliyor

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ni “Aile Şirketlerinde Yenilikçi Olma, Zorlukları Aşma, İlham Verme” temasıyla 21-22 Ekim tarihlerinde InterContinental Otel İstanbul’da gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..

Ülkemizdeki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, ülkemiz ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ni “Aile Şirketlerinde Yenilikçi Olma, Zorlukları Aşma, İlham Verme” temasıyla 21-22 Ekim tarihlerinde InterContinental Otel İstanbul’da gerçekleştiriyor.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, toplantılarında aile şirketlerindeki ihtiyaçların saptanması, değerler yönetimi, güven ilişkisinin korunması, ailede uyuşmazlıkların etkin yönetimi, kurumsallaşma, nesiller arası devir planlaması, ailede ve işte doğru iletişim gibi aile şirketleri açısından önem taşıyan konuları gündeme taşıyor. 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ne aile şirketleri sahiplerinin, gelecek nesil üyelerinin, konusunda uzman akademisyenlerin, danışmanların ve üst düzey yöneticilerin katılımı bekleniyor.

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sumer Tömek Bayındır, “TAİDER aile şirketlerinin ihtiyaçlarından esinlenerek kuruldu ve kurulduğu günden bugüne dek aile şirketlerinin nesiller boyu sürdürülebilirliği için yaptığı çalışmalar iş dünyasında büyük etki ve ilgi yarattı. Gelenekselleştirdiğimiz Ulusal Aile İşletmeleri Zirvelerimizin dördüncüsünde yine değerli konuşmacıların katkıda bulunacağı oturumlarla bilginin yayılmasını teşvik edeceğiz. TAİDER 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde aile şirketlerinde kurumsallaşma ve profesyonel yöneticiler ile ilişkiler, girişimcilik ve yenilikçilik, liderlik,  aile ofisi konulu oturumlara yer vereceğiz. “Farklı Nesiller Farkı Sesler” konulu panelde dört önemli aile şirketimizin iş başındaki nesilleri ile gelecek nesilleri sürdürülebilir olmaya giden yolu birlikte keşfe çıkacaklar. Şölen, Alkoçlar, Aktaş Holding, Shoe-City, Volkan İtfaiye, Kilsan, Helvacızade-Zade Vital, İnci Holding, Sekizgen, Tila Kompozit ve Canpa Holding aile şirketlerinin üyelerinin konuşmacı olarak yer alacağı TAİDER 4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ne tüm aile şirketleri temsilcilerinin ve gelecek nesillerinin katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Aile şirketlerine  özgü bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağı, değerli konuşmacı konukların yer alacağı zirvemizin birinci günü tüm aile üyelerine açık olacaktır. Gelecek nesillere özel oturumlar ise ayrı olarak ikinci gün saat 11:00’dan sonra gerçekleşecektir.

4. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.taider.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi aile şirketlerinde yöneticilik yapan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor