Türkiye'nin En Büyük Kuluçka Merkezi'nin Açılışına Davetlisiniz

Türkiye’de ki girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına ev sahipliği yapacak ve bu alanda, Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip Yıldız Kuluçka Merkezi’nin açılışı, 20 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de ki girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına ev sahipliği yapacak ve bu alanda, Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip Yıldız Kuluçka Merkezi’nin açılışı, 20 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Yıldız Kuluçka, inovatif fikir sahibi olan girişimcilere iş fikri aşamasından ticarileştirmeye, ticarileşmeden yatırım almaya kadar olan süreçte ofis, altyapı, eğitim ve mentörlük hizmetlerini sunan bir kuluçka ve hızlandırma programıdır.

Şubat 2014 yılında Yıldız Teknopark Davutpaşa Kampüsü B2 Blok'ta kurulan Yıldız Kuluçka, 2015 yılında Yıldız Teknopark İkitelli Kampüsü'nde kullanıma açılan kuluçka alanı ve yeni açılacak alanla birlikte üç lokasyonda hizmet vermeye devam edecek.

Kurulduğu günden bu yana 150’den fazla girişime ev sahipliği yapan Yıldız Kuluçka, açılış töreniyle birlikte yeni ofis alanları, eğitim ve mentörlük programı, fiziksel ve sosyal imkanları girişimcilerin hizmetine sunuyor, Türkiye’nin girişimcilik ekosistemi daha da büyüyor.

Yıldız Kuluçka Merkezi’nin açılış etkinliği, Davutpaşa YTÜ Teknopark‘ta, fon yöneticilerini, yatırımcıları, akadamisyenleri ve birçok girişimciyi biraraya getirecek.

Yıldız Kuluçka Merkezi Açılış Programı
15.00 - 15.30 Kokteyl
15.30 - 16.00 Açılış Konuşmaları
16.00 - 16.30 Kuluçka Ofislerinin Gezilmesi
16.30 - 17.00 Yatırım Alan Girişimcilerle Pasta Kesimi

Unutmayın, Yıldız Kuluçka Merkezi’nin açılış etkinliği 20 Ekim 2016, Perşembe günü YTÜ Davutpaşa Kampüsü Yıldız Teknopark A1 Blok'ta gerçekleştirilecek.

Yıldız Kuluçka hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.yildizkulucka.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor