Londra’nın En Prestijli Elmas’ı, Bir Türk Şirketinin Oldu!

İstanbul merkezli Türk şirketi Adba International, Londra’da Customer Experience Champion Awards'da ödüle layık görüldü. Müşteri ilişkileri yönetimine getirdikleri yeni yaklaşımdan dolayı pek çok global şirketi geride bırakan Adba International "Diamond" ödülü kazandı. Detaylar haberimizde..

İstanbul merkezli Türk şirketi Adba International, Londra’da Customer Experience Champion Awards'da ödüle layık görüldü. Müşteri ilişkileri yönetimine getirdikleri yeni yaklaşımdan dolayı pek çok global şirketi geride bırakan Adba International "Diamond" ödülü kazandı. Ödülü, Adba International’ın iş dünyasına yönelik yayını The Brand Age’in Londra temsilcisi gazeteci Yasemin Bakan aldı.

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) alanında hizmet veren İstanbul merkezli Türk şirketi Adba International, Londra’da Clarabridge’nin ‘Customer Experience Champion (CXC) Awards' yarışmasında en prestijli ödülü almayı başardı. Adba International, müşteri ilişkilerine getirdiği yeni yaklaşımdan dolayı yüzlerce şirketi geride bırakıp, Londra'da düzenlenen yarışmada CX Diamond ödülüne sahip oldu. Ödülü şirketin Clarabridge yöneticilerinden Susan Ganeshan, Adba Internationl'ın iş dünyasına yönelik yayını The Brand Age Dergisi’nin Londra Temsilcisi  gazeteci Yasemin Bakan'a takdim ederken, ödülün verildiği The Brewery isimli salonda Londra iş dünyasının seçkin temsilcilerinden oluşan 1000’e yakın konut yer aldı.

Büyük Fark Yarattılar

Törende konuşan Ganeshan, Adba International'ın Türk Hava Yolları'na verdikleri hizmette, müşteri ilişkileri yönetimi alanında uyguladıkları yenilikle farklılık yarattıklarını, şirket karlılığını ve müşteri sadakatini artırmalarının ödülü almalarında etkili olduğunu belirtti.

Yarışmaya katılmak için şirketlerde aranan kriterler arasında şirketin vizyon, strateji sahibi olması, işin yapılış biçimi ve başarılı sonucunu gösterebilmesi gerekiyor.

Ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Adba International Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bayazıt da; "Türk Hava Yolları (THY) ile yapmış olduğumuz çalışmada ortalama yanıtlama süresini 10 dakika kadar düşürmemiz, çözüm odaklı yaklaşımımız ve müşteri memnuniyetindeki artış bu ödülü kazanmamızda büyük rol oynadı. Bu da Adba ekibinin ne kadar titiz ve verimli çalıştığının göstergesidir" dedi.

Adba International hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.adbaint.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor