Sosyal Fayda Odaklı Girişim Hızlandırma Programı Başvurularınızı Bekliyor!

Sosyal etki odaklı düşünen girişimci ve kurumları bir araya getiren Impact Hub Istanbul, 5 gün sürecek Unreasonable Labs Türkiye hızlandırma programı için geri sayıyor. Son Başvuru Tarihi: 1 Ekim 2016. Detaylar haberimizde..

Sosyal etki odaklı düşünen girişimci ve kurumları bir araya getiren Impact Hub Istanbul, 5 gün sürecek Unreasonable Labs Türkiye hızlandırma programı için geri sayıyor. Son Başvuru Tarihi: 1 Ekim 2016.

1-5 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Unreasonable Labs için bir yandan proje başvuruları devam ederken, bir diğer yandan programa katkıda bulunacak farklı sektörlerden fikir önderleri ve deneyimli mentörler de belli olmaya başladı.

Impact Hub Istanbul Türkiye’de sosyal inovasyon eko-sisteminin gelişmesi ve zenginleşmesi için projeler ve programlar geliştirmeye devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda 2016-2017 senesi için planlanan global programlardan Unreasonable Labs Sosyal Fayda Odaklı Girişim Hızlandırma Programı farklı alanlardan deneyimli mentörler ve fikir önderleri ile programa kabul edilen birey veya start-upları bir araya getirerek sosyal fayda odaklı, sürdürülebilir, nitelikli ürün ve servisler ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

5 gün olarak planlanan Unreasonable Labs programı kısa ve yoğunlaştırılmış bir hızlandırma programı olmasına rağmen başlangıç ve/ya fikir aşamasında olan girişimlere ve girişimcilere ürün veya servislerini hedef kitleleri üzerinde test etme ve geri bildirim alarak, iş fikirlerini geliştirmeleri konusunda destek sağlayacak.

Fark yaratan sosyal fayda odaklı girişimcileri destekleme amacıyla kurulan Unreasonable Institute’un uluslararası bir insiyatifi olan Unreasonable Labs’i tamamlayan sosyal fayda odaklı girişimciler dünya çapındaki Unreasonable Institute ve network’ünün bir parçası olmaya da hak kazanacak.

Unreasonable Labs’in Türkiye ayağını ilk defa Impact Hub Istanbul, yaz başında 4. Levent Sanayi’de açılan yeni evinde gerçekleştiriyor.

Unreasonable Labs Türkiye’ye Katılmak İçin Ne Gerekiyor?

Hızlandırma programları iyi bir fikri olan fakat farklı nedenlerle fikirlerini ürünlere veya servislere çevirmekte zorlanan kişileri aktive ediyor. Fikirlerin birer ürün veya hizmet olarak son kullanıcıları ile buluşmasında bir köprü görevi görüyor. Bu programlar sayesinde daha çok fikir, birer başarı hikayesi olarak girişimcilik ekosistemine katılıyor ve sistem bu şekilde her geçen gün daha da zenginleşiyor. Farklı alanlarda uzman kişiler hızlandırma programları sayesinde değer katabilecekleri projeler ile daha etkin bir şekilde bir araya getiriliyor, kattıkları deneyim ve bilgileri ile daha etkili olabiliyor. Yatırımcılar açısından bakıldığında,  profesyonel bir yaklaşım ile ortaya çıkartılmış, sürdürülebilir ve nitelikli iş modelleri bulmak kolaylaşıyor.

Bu anlamda Impact Hub İstanbul, Unreasonable Labs Sosyal Fayda Odaklı Girişim Hızlandırma Programı başvurularını incelerken toplumsal veya son kullanıcı nezdinde bir problemi çözen, kurucusu veya fikir sahibinin bütün kalbiyle inandığı ve tutku ile çalıştığı ürün veya servisleri seçmeye özen gösteriyor.

Unutmayın, Unreasonable Labs Sosyal Fayda Odaklı Girişim Hızlandırma Programı'nın son başvuru tarihi 1 Ekim 2016!

Unreasonable Labs Sosyal Fayda Odaklı Girişim Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.unreasonableinstitute.org web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise 1 Ekim 2016 tarihine kadar buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor