Sosyal Fayda Zirvesi Türkiye’de 4. Kez İstanbul’da Düzenlenecek

Dünyanın birçok kentinde düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi bu yıl dünya çapında yedinci kez, Türkiye’de ise 4. kez İstanbul’da düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Dünyanın birçok kentinde düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi bu yıl dünya çapında yedinci kez, Türkiye’de ise 4. kez İstanbul’da düzenlenecek.

Sosyal Fayda Zirvesi, sosyal fayda girişimlerinde teknolojinin ve yeni medyanın etkisinin konuşulduğu küresel bir konferans olma özelliği taşıyan zirve 29 Eylül 2016 Perşembe günü Şişli Marriott Otel'de gerçekleştirilecek.

Sosyal Fayda Zirvesi İstanbul buluşması ulusal liderleri, yeni medya ve teknoloji uzmanlarını, sivil toplum aktivistlerini ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen konusunda uzman kişileri yeni medyanın sosyal fayda için kullanılmasına yönelik yaratıcı fikirleri ve çözümleri paylaşmak amacıyla bir araya getiriyor. Zirvede #2030Şimdi teması ile "2030 yılında nasıl bir dünyada yaşamak istiyorum?" sorusunun cevabı arınıyor.

Unutmayın, Sosyal Fayda Zirvesi 29 Eylül 2016 tarihinde Şişli Marriott Otel'de gerçekleştirilecek.

Sosyal Fayda Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve zirveye kaydınızı gerçekleştirmek için www.sgsistanbul.org web adresini ziyaret edebilirsiniz. Zirveye katılma imkanınız yoksa web adresi üzerinden zirveyi canlı takip edebilir, Facebook ve Twitter sayfalarından da ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor