Manisalı Kadın Girişimci "Teknolojik Çamaşırhane" Kurdu!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Ela Evrim Bektaş, Manisa ve İzmir bölgesinin en çok aranan “Doruk Laundry” isimli çamaşırhane işletmesini KOSGEB’den almış olduğu Yeni Girişimci Desteği ile kurdu. Detaylar haberimizde..

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Ela Evrim Bektaş, Manisa ve İzmir bölgesinin en çok aranan “Doruk Laundry” isimli çamaşırhane işletmesini KOSGEB’den almış olduğu Yeni Girişimci Desteği ile kurdu.

Girişimci Ela Evrim Bektaş çoğunlukla gıda firmalarına hizmet veren işletmesi ile hijyenik koşulları en üst seviyede tutmaya çalışıyor. Fabrikaların bünyesinde bulundurduğu, personel kıyafetleri, masa örtüleri, önlükler, temizlik malzemeleri, işçi tulumları, vb. ürünlerini, 7 gün 24 saat, firmanın isteklerine ve çalışma saatlerine uyum sağlayacak şekilde temizleyip, ulaşım ağı sayesinde tam zamanında yetiştiriyor.

KOSGEB’in destekleri ve katkıları sayesinde işletme sahibi olduğunu belirten Bektaş, “Bir gün kendi işimi kurmayı planlıyordum. Bunun ilk adımı KOSGEB oldu. KOSGEB’e başvurdum ve hibeden yararlanarak gerekli olan makine ve teçhizatlarımı aldım ve işletmemi kurdum. Daha sonra işlerim yolunda gitmeye başlayınca KOSGEB’in geri ödemeli desteğine başvurarak işlerimi biraz daha büyüttüm. Birazda aile desteği ile işlerimi yürütmeye devam ettim.” Dedi.

KOSGEB kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.947 kişi okudu.
Kategori: Kadın Girişimci, KOBİ, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor