5. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri İçin Başvuru Süreci İkinci Kez Uzatıldı!

KOSGEB’in, 2012 yılından bu yana başarılı KOBİ ve Girişimcileri ödüllendirdiği KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni için başvuru süreci ikinci kez uzatıldı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatıldı. Detaylar haberimizde..

KOSGEB’in, 2012 yılından bu yana başarılı KOBİ ve Girişimcileri ödüllendirdiği KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni için başvuru süreci ikinci kez uzatıldı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatıldı.

2012 yılında ilki dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine ilgi her geçen gün daha da artıyor. 2012 yılında bin 108 adete başvuru olurken, 2013 yılında 3 bin 58, 2014 yılında 3 bin 403, 2015 yılında ise 3 bin 673 başvuru yapıldı.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri; Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri ve Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri olmak üzere üç ana kategoride verilen toplam dokuz ödülden oluşuyor.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri

  1. Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü
  2. Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri
    • Yılın İnovatif KOBİ Ödülü
    • Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü
    • Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü
    • Yılın Çevre Dostu KOBİ Ödülü
  3. Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri
    • Yılın Genç Girişimci Ödülü
    • Yılın Kadın Girişimci Ödülü
    • Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü
    • Yılın İnovatif Girişimci Ödülü

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni, başarılı KOBİ ve girişimcilerin kamuoyuna tanıtılması, ülke ekonomisine sağladıkları katkıların anlatılması ve ülke ekonomisinde yer alan KOBİ ve Girişimcilere örnek olmaları amacı ile düzenleniyor.

Değerlendirme Jürisi, belirlenene kategoriler haricinde bir işletmeyi veya Türk sanayisine/iş dünyasına katkı sağlayan bir kişiyi/kurumu/kuruluşu KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Jüri Özel Ödülü ile ödüllendirebilir. Jüri Özel Ödülü için başvuru şartı aranmıyor. Başvuruda bulunacak işletmelerin KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ Beyannamesi onaylı olması esastır.

Unutmayın, KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri'nin son başvuru tarihi 31 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatıldı.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak için www.kobivegirisimcilikodulleri.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimcilerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor