Halkbank: Israrla Yenilikleri Kovalayan Gençlerimizin Yanındayız!

Girişimcilik alanında bugüne kadar pek çok başarı hikâyesinde pay sahibi olan Halkbank’ın, girişimci ruha ve yeni iş fikirlerine sahip gençlerin cesaretlendirilmesi ve desteklenmesi için sunduğu Girişimci Kredileri büyük ilgi görüyor. Detaylar haberimizde..

Halkbank’ın, girişimci ruha ve yeni iş fikirlerine sahip gençlerin cesaretlendirilmesi ve desteklenmesi için sunduğu Girişimci Kredileri büyük ilgi görüyor. Girişimcilik alanında bugüne kadar pek çok başarı hikâyesinde pay sahibi olan Bankanın “Genç”, “Cesur”, “Usta” ve “Mucit” adlarıyla anılan avantajlı kredileri, tüm girişimcileri Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun’daki Halkbank şubelerinde ve diğer tüm Halkbank şubelerinde bekliyor.

Kuruluşundan bu yana verdiği desteklerle Türkiye’nin gelişmesine hizmet eden Halkbank, KOBİ bankacılığı alanında sahip olduğu 78 yıllık güçlü deneyimle ekonomiye değer katacak projelere destek olmayı sürdürüyor.

Reel sektörün ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerini çeşitlendirmeye devam eden Halkbank’ın Girişimci Kredileri'nden üniversite mezunu olup, deneyim kazandığı ve eğitimini aldığı iş kolunda kendi işyerini açmak isteyen ‘cesur’ girişimciler ile teknokentlerde faaliyet gösteren, patenti alınmış her türlü buluş/icat/yeni fikri faaliyete geçirmek isteyen ‘mucit’ girişimciler ve KOSGEB, TÜBİTAK, TTGV gibi kurumlardan hibe almaya hak kazanmış girişimciler 48 aya varan vadelerle faydalanabiliyor. Üniversite mezunu, deneyimsiz, mezun olduğu bölümle ilgili kendi işini kurmak isteyen ‘genç’ girişimciler ile mesleki kuruluşlardan eğitim sertifikası/belgesi bulunan, deneyimli ve kendi iş yerini açmak isteyen ’usta’ girişimciler de 36 aya varan vadelerle kredi kullanabiliyor.

Halkbank, franchising girişimcileri için oluşturduğu Franchising Kredisi ile bu alanda yatırım yapmak isteyen girişimcileri de destekliyor. Franchising Kredisi’ni kullanan girişimciler faaliyet gösterecekleri sektörlerin özelliklerine uygun, farklı ödeme seçeneklerinden 60 aya varan vadelerle yararlanabiliyor.

Girişimcilik Türkiye İçin Büyük Potansiyel

Halkbank olarak girişimciliği, fırsatları gözleyerek geliştirdiği yeniliği ekonomiye kazandırma yeteneği olarak tanımladıklarını belirten Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıclı, şunları söyledi: “Ülkemize hizmet etmek üzere elini taşın altına koymaktan korkmayan, risk üstlenmeyi göze alarak yeniliklerin peşinde koşmaktan vazgeçmeyen gençlerimizin yanındayız. Ekonomimizin en büyük potansiyeli olan genç girişimcilerin, iş deneyimi olmayan ama vizyon ve yaratıcılık sahibi genç beyinlerimizin, hayallerini gerçekleştirmeleri yönünde destek vermeye devam edeceğiz.”

Girişimci Esnafa Faizsiz Kredi İmkanı

3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında, kredi başvuru tarihi itibariyle en az 3 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar ile KOSGEB Girişimcilik Destek Programını bitiren, başvuru tarihinde 30 yaşını tamamlamamış olan ve KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halkbank’a sunan genç girişimci esnaf ve sanatkarlar Halkbank’tan yüzde 100 faiz indirim imkanı ile kredi kullanabiliyor.

Halkbank, girişimci ve girişimci adaylarının ufkunu genişletmek, onlara yol göstermek ve destek olmak amacıyla ilgiyle takip edebilecekleri içerikleri www.halkbankkobi.com.tr platformunda sunuyor. Banka; platformdaki Uzmanına Danışın köşesi ile de girişimcilerin, konusunda uzman danışmanlardan ücretsiz danışmanlık hizmeti almalarını sağlıyor.

Haberimizi girişim fikirlerini faaliyete geçirmek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor