Girişimciler, 21 Haziran'daki Geleneksel GİV İftarına Davetlisiniz!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Geleneksel GİV İftar Programı'nı bu yılda düzenliyor. Vakıf gerçekleştireceği Girişimci İşadamları Vakfı vasıtasıyla girişimci iş adamları ile yatırımcıları 21 Haziran Salı günü bir araya getirmeyi planlıyor. Detaylar

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Geleneksel GİV İftar Programı'nı bu yılda düzenliyor. Vakıf gerçekleştireceği GİV İftarı vasıtasıyla girişimci iş adamlarını, yatırımcıları ve bürokrasiyi 21 Haziran Salı günü bir araya getirecek.

Artık gelenekselleşen bir program haline gelen GİV İftar Programı bu sene 21 Haziran 2016 Salı günü Girişimci İşadamları Vakfı'nın merkezi olan Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilecek.

İftar Programına onur konuğu olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı sayın Dr. Faruk Özlü katılacak.

2016 GİV İftar Programı'na katılmak isteyen okurlarımız 0531 518 64 30 veya 0212 418 60 18 nolu telefonlardan İsrafil Çetin beye ulaşıp LCV bırakabilirler.

UnutmayınGirişimci İşadamları Vakfı21 Haziran 2016 Salı günü Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilecek.

Geleneksel GİV İftar Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 13.819 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor