BIC Angels Uçmaya Hazır Erken Seviye Girişimciler Arıyor!

Melek yatırım ağı BIC Angels, Mentors Network Turkey işbirliği ile erken seviye girişimcilere yönelik hızlandırma programı başlatıyor. BIC101 adı verilen hızlandırma programının tanıtımı 2 Haziran’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Melek yatırım ağı BIC Angels, Mentors Network Turkey işbirliği ile erken seviye girişimcilere yönelik hızlandırma programı başlatıyor. BIC101 adı verilen hızlandırma programının tanıtımı 2 Haziran’da gerçekleştirilecek. Melek yatırım ekosisteminin daha da gelişmesinin hedeflendiği hızlandırma programının tanıtımına özel bir de yarışma başlatıldı.

Yarışmaya 26 Mayıs Perşembe gününe kadar başvurusunu yapan erken seviye girişimciler katılabilecek. Başvurular arasından seçilecek dört proje 2 Haziran’da Kolektif House Levent’te, BIC101 programının tanıtımı sırasında, melek yatırımcılara bir sunum gerçekleştirme şansına sahip olacak. Bu dört girişimden bir tanesi BIC101 Hızlandırma Programı'nın ilk girişimcisi olma şansına kavuşacak.

BIC101 Hızlandırma Programı İle Tanışın, Girişiminizi Hızlandırın

Erken seviye girişimler için halihazırda bir şirket kurulmuş olması şartı ise aranmıyor. BIC101 Hızlandırma Programı, B2B SaaS, FinTech, AdTech, BrandTech, e-hizmet, e-yemek ya da pazar yeri odaklı tüm sektörlerden başvurulara açık bir program olarak dikkat çekiyor.

İki Aşamalı Program Altı Aydan Oluşuyor

BIC101 katılımcılarını iki aşamadan oluşan altı aylık bir program bekliyor. İlk aşamada katılımcılar sağlıklı bir iş modeline dayalı, pazarlanabilir, test edilebilir, uygulanabilen minimum ürünü (MVP) tamamlamaya odaklanacaklar. İkinci aşamada ise pazarın test edilmesi, pazardan gelecek ilginin değerlendirilmesi yer alacak. Bu iki aşamayı da başarıyla tamamlayan startuplar, BIC Angels ağından melek yatırım almak için yatırım sürecine dahil olacaklar. Global pazarı hedefleyen startuplar için programın ikinci aşamasında Berlin Startup Ekosistemine gitme şansı bulunuyor. Günümüzün en hızlı yükselen girişim ekosistemine sahip Berlin’de kurduğu ortaklıklar ile BIC101 girişimcilerine küresel ölçekte başarı yakalama fırsatı sağlıyor.

Tohum yatırımın yanı sıra Mentors Network Turkey ve BIC Angels mentörleri ile çalışma fırsatı

BIC Angels Kurucusu Dr. Joachim Behrendt hızlandırma programı ile ilgili şu bilgileri verdi; BIC101 programı sayesinde girişimciler sermaye desteğine ulaşabilecek, ek destekler ve altyapı hizmetlerinden faydalanabilecekler. BIC Angels’ın iş ve finans alanında sahip olduğu ağlara direkt erişim sağlayabilecekler. Mentorluk, eğitim ve uzman yardımlarına odaklanan bu programda, startuplar her hafta düzenli olarak alanında uzman mentorlar ile buluşacaklar. Katılımcılar,startup dünyasından ve sektörden kendini bu işe adamış uzman kişilerden özel bir destek programı alacaklar. Startuplar program boyunca BIC Angels’ın sağladığı çalışma alanlarında diğer startuplar ile birlikte çalışma imkanı bulacaklar, BIC melekleri, mentorleri ve uzmanları ile yakından çalışabilecekler.

Maddi destekten eğitime, çalışma alanından mentorluk desteğine kadar birçok önemli fırsata kavuşma şansına sahip olmak isteyen girişimciler başvurularını www.bic101.com web adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor