KOBİ'lerin Eğitim İhtiyaçları İçin Kurulan KOBİ Kampüs Gelişiyor!

KOBİ’lerin gelişimi için her yıl yenilikçi destek ve hizmetlere imza atan KOSGEB, KOBİ çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimini desteklemek ve dolayısıyla KOBİ’lerin yetkinliklerini artırarak büyümelerini sağlamak için yeni eğitim başlıkları ile KOBİ Kampüsü zenginleştirdi. Detaylar haberimizde..

KOBİ’lerin gelişimi için her yıl yenilikçi destek ve hizmetlere imza atan KOSGEB, KOBİ çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimini desteklemek ve dolayısıyla KOBİ’lerin yetkinliklerini artırarak büyümelerini sağlamak için yeni eğitim başlıkları ile KOBİ Kampüsü zenginleştirdi.

KOSGEB veri tabanına kayıtlı, güncel KOBİ beyannamesi onaylanmış KOBİ’lerin faydalanabileceği sistemde, KOBİ yetkilileri 5 çalışanını KOBİ Kampüs üzerinden tanımlayarak eğitimlerden faydalanmalarını sağlayabilecek. Eğitimlerin tamamen ücretsiz olarak sunulduğu bu platformda bulunan 35 e-eğitim ile birçok farklı alanda eğitim seçeneği ile KOBİ’lerin her an her yerden eğitimlere erişebilmesi amaçlanıyor.

KOBİ Kampüs’te yer alan 35 eğitimin yer aldığı 6 ana başlık:

  • Finans ve Uluslararası Ticaret
  • Çevre ve Güvenlik
  • İnsan Kaynakları ve Kişisel Gelişim
  • İşletme Yönetimi
  • İnovasyon ve Tasarım
  • Pazarlama ve Satış

KOBİ Kampüs hakkında daha dtaylı bilgi edinmek isterseniz kobikampus.kosgeb.gov.tr web adresini ziyaret ebilirsiniz.

KOSGEB kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor