Girişimci Geliştirme Programı'na Başvurular 7 Mayıs'ta Sona Eriyor!

Üniversite mezunu girişimci adayları için Stratejik İşler tarafından geliştirilen Türkiye’nin Girişim Hareketi programı İstanbul’da başlanıyor. Programa başvurular 7 Mayıs'ta sona eriyor! Detaylar haberimizde..

Üniversite mezunu girişimci adayları için Stratejik İşler tarafından geliştirilen Türkiye’nin Girişim Hareketi programı İstanbul’da uygulanmaya başlanıyor. Bir "Girişimci Geliştirme Programı" olan Girişim Hareketi'nin başvuruları 7 Mayıs'ta sona erecek.

Girişim Hareketi, girişimcilik alanında gençlere yol gösteren ve bilinç düzeyinizi artırarak daha kısa sürede başarıya çıkan yolları bulmanıza yardımcı olan Türkiye’nin Girişimcilik Hareketi sloganı ile hayata geçiyor. Programa katılan girişimci adayları, özel tasarlanmış program kapsamında seminerlere ve kişisel mentörlük sürecine dahil olma avantajını yakalıyor. Profesyonel kariyerini sürdüren ve girişimcilik alanına ilk adımı atmak üzere önemli bir başlangıç oluşturan Girişim Hareketi, deneyim sahibi ustalar ile girişimci adaylarını buluşturmayı hedefliyor.

Stratejik İşler Kurucusu İsmail Haznedar, Girişim Hareketi programının önemli bir fark oluşturduğunu belirterek, "Bu program ile bizler üniversite mezunu ve girişimcilik alanında ilk adımı atmak isteyen kişileri hedefliyoruz. Program İstanbul’da başladı ve kısa sürede başta Ankara, İzmir, Antalya olmak üzere diğer şehirlerimize de yayılarak bölgesel bir program olarak büyümeyi sürdürecek ve üniversite mezunlarımıza alternatif bir kariyer fırsatı sunacaktır." şeklinde programın hedeflerini özetliyor.

İş hayatında usta olmuş yönetici, lider ve girişimcilerde denenmiş yolları ve sonuçlarını girişimci adaylarına aktarmayı planlayan program, ispatlanmış iş modellerini duyarak ve birlikte planlayarak öğrenilecek bir platform oluşturuyor. Girişimci Geliştirme Programı başvuruları www.girisimhareketi.com web adresi üzerinden yapılabiliyor.

Girişim Hareketi Hakkında: Girişim Hareketi üniversite mezunu girişimci adayları için denenmiş iş modelleri ve deneyimleri aktararak yeni girişimciler geliştirmeyi hedefleyen bir mentörlük programı. Mentörlük sistemi ile deneyim sahibi kişiler ile bu yönde deneyim kazanmak isteyen ve kendi işlerini kurmak, ancak nereden başlayacaklarını bilemeyen üniversite mezunlarını buluşturmayı hedefliyor.

Stratejik İşler Hakkında: Stratejik İşler 2008 yılında kurulmuş ve paydaşlarına büyüme, strateji ve girişimcilik alanlarında hizmet sunmak üzere odaklanmış danışmanlık kuruluşu olma özelliği taşıyor. 2009 yılında dünyada alanındaki en köklü ve en eski kuruluş olan Strategic Planning Society (SPS)'nin ilk Türk üyesi. Stratejik İşler ürettiği projelerle, yaratıcı stratejiler geliştirerek, danışanlarının büyümelerine katkı sağlar; kurumların rekabetçi üstünlük kazanmalarını, yeni müşterilere ulaşmalarını ve uzun vadede şirket değerlerini yükselmelerini destekler.

Unutmayın, Nisan ayı boyunca devam eden Girişim Hareketi Girişimci Geliştirme Programı başvuruları 7 Mayıs'ta sona erecek. Başvurular için: www.girisimhareketi.com

Girişim Haber olarak çözüm ortağı olduğumuz Girişim Hareketi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.girisimhareketi.com web adresini, Stratejik İşler hakkında detaylı bilgi için www.stratejikisler.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimci adayları başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor