Bir Konu Bir Konuk'ta 25 Nisan'da Sanayi 4.0 Konuşulacak!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım olacak. 

Cenk Kıvılcım, 25 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte ''Yeni Nesil Teknoloji ile Değişim (Sanayi 4.0)'' konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un 25 Nisan 2016 tarihinde Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım ile ''Yeni Nesil Teknoloji ile Değişim (Sanayi 4.0)'' konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:00-20:00 saatleri arasında Cisco İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirecek.

Projesi Olan Bir Girişimciye Sunum Yapma Hakkı Verilecek

Katılımcılar arasından projesini Sn. Cenk Kıvılcım'a sunmak isteyen 20 girişimci kayıt formunu doldurduktan sonra birkonukonuk@gmail.com adresine kendisini ve projesini anlatan bir mail atması gekiyor. Böylece gelen başvurular arasından eleme yapılacak ve bir kişiye sunum hakkı verilecek.

Cenk Kıvılcım Kimdir?

1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Lisans Programından Onur derecesiyle mezun olan Cenk Kıvılcım, 2002 yılında INSEAD Fransa’da Pazarlama ve Telekomünikasyon Yüksek Lisans Programını bitirmiştir. Bilgi Teknolojileri sektöründeki tecrübeli lider sektördeki kariyerine Siemens’de başlamıştır. Sonrasında Alcatel Lucent (ALU)  bünyesinde 15 yıl çalışan Cenk Kıvılcım, Nijerya ve Gana Kıdemli Ülke Müdürlüğü, Güney Africa Carrier Satış Direktörlüğü, ve Avrupa ve Güney Bölgeleri Export, Access ve Data Direktörlüğü gibi pek çok liderlik görevleri üstlenmiştir. Alcatel Lucent’da ALU Teletaş Başkanı ve Türkiye Azerbaycan Bölgesinin Lideri olarak görev yaptıktan sonra Cisco bünyesine katılan Cenk Kıvılcım Cisco Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) gibi pek çok etkili sektör kuruluşlarının yönetim kurulu üyesidir.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 25 Nisan 2016 Çarşamba günü 18:00-20:00 saatleri arasında Cisco İstanbul Ofisi'nde gerçekleşecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak. (*Not:Etkinlik öğrencilere ücretsiz olup mezunlara kişi başı 30TL’dir. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik Katılımın 20 kişi (15 öğrenci, 5 mezun) ile sınırlandırılacağı etkinliğin kayıtlarının ise etkinlik tarihinden 3 (üç) gün öncesine kadar yapılması gerekmektedir.)

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor