Rezervasyon İçin Tek Tek Restoran Arama Devrini Bitiren Girişim: Reztoran!

İstanbul’da 400’ü aşkın restoranla anlaşması olan reztoran.com, rezervasyon ile dışarıda yemek yemeyi planlayan kişilerin hayatını kolaylaştırıyor. Detaylar haberimizde..

İstanbul’da 400’ü aşkın restoranla anlaşması olan reztoran.com, rezervasyon ile dışarıda yemek yemeyi planlayan kişilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Reztoran.com, günlük hayatın yoğunluğunda keyifli bir akşam geçirebilmek için pek çok farklı restoranı ayrı ayrı arama derdine son veriyor. En lezzetli yemekleri tadabileceğiniz ve yeni anılar biriktirebileceğiniz mekanları keşfetmenizi sağlayan reztoran.com, web sitesi ve iPhone uygulaması ile restoranlardaki müsaitlik durumunu anlık olarak görüntülüyor, restoranın dolu olup olmadığı ile ilgili hemen bilgi alarak alternatiflere göz atma fırsatı sunuyor. Uygulamanın Android versiyonu da çok yakında kullanıcılarla buluşacak. Rezervasyon talebi reztoran.com’a ulaşır ulaşmaz, kullanıcıya SMS ve e-posta ile rezervasyon onay bildirimi gönderiliyor. Böylece “Yer var mı?” veya “Rezervasyonum sorunsuz alındı mı?” gibi sorulara da cevap sunuluyor.

Reztoran.com’un restoran ağı sadece İstanbul ile kısıtlı değil. Avrupa’nın en gözde şehirlerinden Londra, Paris, Viyana, Berlin, Amsterdam ve Barselona’nın da en iyi restoranlarına reztoran.com ile anında onaylı online rezervasyon yaptırmak mümkün. Yurt dışına iş gezisi veya turistik sebeplerle giden pek çok kişi artık reztoran.com ile seyahatinden çok önce bile popüler mekanlarda yerini ayırtabiliyor.

Reztoran girişimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.reztoran.com web adreini ziyaret edebilirsiniz

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor