GİV Genç Girişimci Sohbetleri 2016 Mart Konuğu Halil Aksu Olacak!

Genç GİV, genç üyeleri ile başarılı genç girişimcileri bir araya getirmeye devam ediyor. Genç GİV, 2016 yılı Genç Girişimci Sohbetleri etkinliğine 19 Mart 2016 tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Genç GİV, genç üyeleri ile başarılı genç girişimcileri bir araya getirmeye devam ediyor. Genç GİV, 2016 yılı Genç Girişimci Sohbetleri etkinliğine 19 Mart 2016 tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile devam ediyor.

19 Mart 2016 Cumartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında Girişimci İşadamları Vakfı'nın genel merkezi olan Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek etkinliğin konuğu GelecekHane’nin kurucusu ve baş düşünürü Halil Aksu olacak.

GİV Genç Girişimci Sohbetleri etkinliğinde Halil Aksu, "2023 Hedeflerinde Genç Grişimcilerin Vizyonu" konulu sunumunu genç katılımcılarla paylaşacak.

Genç GİV, Girişimci Sohbetleri'ne Tüm Gençleri Davet Ediyor!

GİV Genç Girişimci Buluşmaları'na katılmak için 0212 418 60 18'den Salih Yılmaz'a LCV bırakmanız gerekli ve yeterli.

Halil Aksu Kimdir?

(GelecekHane’nin Kurucusu ve Baş Düşünürü)

Halil Aksu GelecekHane’nin kurucusu ve baş düşünürüdür. 20 yılı aşkın profesyonel deneyimi bulunmaktadır. Halil Aksu teknolojiye çok inanır, bunu yürekten savunur. Bile bile iyimserdir ve etrafında pozitif enerji verir. Merak bilime dönüşür, bilim teknolojiye dönüşür, teknoloji inovasyona dönüşür ve inovasyon insanlığın gelişimini sağlar. Yönetim danışmanlığı alanında 100+ proje gerçekleştirmiştir. Şu an itibariyle 4 adet yayınlanmış kitabı bulunmakta, pek çok konferansta konuşmalar yapmaktadır. Halil Aksu bir düşünürdür, bir mucittir ama en önemlisi aksiyon insanıdır. Halil Aksu ve GelecekHane, Maker Hareketi‘ni Türkiye’ye kazandırmıştır. Kalıp Kıran Hareketi’ni başlatmıştır, yeni yönetim metotların tanımlanması için sistematik bir çalışma yürütmektedir. Düzenli olarak yurt içinde ve yurt dışında konferanslarda konuşmalar yapmakta, seminerler vermekte, çalıştaylar düzenlemektedir. Gelecek hakkında konuşmayı çok sever, bunu konferanslarda konuşmalar yapmakta, seminerler vermekte, çalıştaylar düzenlemektedir. Gelecek hakkında konuşmayı çok sever, bunu konferanslarda sıkça yapar ama daha çok, etkisi olacak faaliyetler icra etmeyi tercih eder.

Unutmayın, GelecekHane’nin kurucusu ve baş düşünürü Halil Aksu'nun katılacağı etkinlik 19 Mart 2016 tarihinde Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilecek. 

Genç GİV Hakkında

Girişimci İşadamları Vakfı üyelerinin ve girişimci işadamlarının tecrübelerini, genç girişimci ve yöneticilere aktarılmasını sağlayan; gençliğin girişimciliğe özendirilerek, sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmaları için destekleyen bir bakışı oluşturmanın yanında genç girişimci ve yönetecilerin sosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışan ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin ortak noktası olma misyonunu üstlenmiş bir yapılanma. Genç GİV aynı zamanda ana yapı olan Girişimci İşadamları Vakfı'nın Gençlik Konseyi. Genç GİV'in tüm faliyet ve paylaşımlarını facebook ve twitter sayfalarından takip edebilirsiniz.

Girişimci İşadamları Vakfı hakkında detaylı edinmek için www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Vakfın faliyet ve paylaşımlarını facebook ve twitter sayfalarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi öğrenci ve genç okurlarımız, girişimci adayı okurlarımız başta olmak üzere tüm genç okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor