"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Mart Konuğu: Murat Yeşildere

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mart ayı konuğu Egon Zehnder International Yönetici Ortağı Yetenek Avcısı Murat Yeşildere olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mart ayı konuğu Egon Zehnder International Yönetici Ortağı Yetenek Avcısı Murat Yeşildere olacak. 

Murat Yeşildere, 30 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte "Başarısızlığın Tarif Edilemez Hafifliği" konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un  30 Mart 2016 tarihinde Egon Zehnder International Yönetici Ortağı Yetenek Avcısı Murat Yeşildere ile "Başarısızlığın Tarif Edilemez Hafifliği" konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:30-20:30 saatleri arasında Egon Zehnder Türkiye Ofisi'nde gerçekleşecek.

Projesi Olan Bir Girişimciye Sunum Yapma Hakkı Verilecek

Katılımcılar arasından girişimci olan ve projesini Sn. Murat Yeşildere'ye sunmak isteyen kişiler kayıt formunu doldurduktan sonra birkonukonuk@gmail.com adresine kendisini ve projesini anlatan bir mail atması gekiyor. Böylece gelen başvurular arasından eleme yapılacak ve bir kişiye sunum hakkı verilecek.

Murat Yeşildere Kimdir?

(Egon Zehnder International Yönetici Ortak)

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Manchester UMIST’ten İşletme Ekonomisi dalında yüksek lisans derecesini aldı. Kariyerine finansal kiralama sektöründe başlayan Yeşildere, Philip Morris, GSD Holding ve GSD Yatırım Bankası’nda Hazine ve Fon Yönetimi konularında üst düzey yöneticilik yaptı. Murat Yeşildere Ekim 2000 itibarı ile Egon Zehnder International firmasında sürdürdüğü kariyerini halen yönetici ortak olarak sürdürüyor. Fenerbahçe Spor Kulubü, 1907 Derneği ve PERYÖN üyesi olan Murat Yeşildere, profesyonel kariyerinin yanında Radikal, Yeni Yüzyıl ve Vatan gazetelerinde yazarlık da yaptı. Yeşildere halen Platin dergisi ile HT Kariyer Gazetesi’nde ekonomi, finans, insan kaynakları ve yönetim konularında yazarlık yapmaya devam ediyor. Yeşildere evli ve iki çocuk babası.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 30 Mart 2016 Çarşamba günü 18:30-20:30 saatleri arasında Egon Zehnder Türkiye Ofisi'nde gerçekleşecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor