KOSGEB, Doğu Avrupa'da KOBİ'lere Destek Veren En İyi Kurum!

Dünya Melek Yatırımcılar Forumu(WBAF) 2016, 22-23 Şubat’ta gerçekleştirildi. Forumda KOSGEB’e ‘Doğu Avrupa’nın KOBİ’lere destek veren en iyi kurumu’ ödülü verildi. Detaylar haberimizde..

Dünya Melek Yatırımcılar Forumu(WBAF) 2016, 22-23 Şubat’ta gerçekleştirildi. Forumda KOSGEB’ e ‘Doğu Avrupa’nın KOBİ’lere destek veren en iyi kurumu’ ödülü verildi.

WBAF 2016 kapsamında, KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Borsa İstanbul Genel Müdürü Üst Yöneticisi (CEO) Tuncay Dinç, Zambiya Gençlik ve Spor Bakanı Vincent Mwale, Dünya Melek Yatırım Ticaret Örgütü Başkanı Jonathan Ortmans, Afrika Melek Yatırım Ticaret Örgütü Başkanı Tomi Davies, Dünya Melek Yatırım İş Forumu Başkanı Baybars Altuntaş ve Turkuvaz Dergi Grubu CEO’ su Tuncel Sunar’ın katılımıyla Borsa İstanbul’da bir gong töreni düzenlendi.

Forumda konuşan KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Ar-Ge ve İnovasyon projelerine KOSGEB olarak 1 Milyon 500 bin TL’ye kadar destek verdiklerini belirterek, “Ar-Ge ve İnovasyon projelerini destekleyen KOSGEB gibi başka kurum ve kuruluşlarda bulunmaktadır. Ancak, özellikle Ar-Ge ve İnovasyon projelerinin yürütülmesinde kamunun yanı sıra, hem sermaye hem de sektörel bilgi ve tecrübeler ile projelere destek sağlayacak melek yatırımcılarında taşın altına elini koymaları inovatif girişimciler için önem arz etmektedir.” Dedi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Üst Yöneticisi (CEO) Tuncay Dinç, Borsa İstanbul'un Türkiye ve dünyadan etkinliğe katılan melek yatırımcılar ile birlikte çalışmaya daima hazır olduğunu belirterek, 46 farklı ülkeden gelen melek yatırımcıları memnuniyetle ağırladıklarını ifade etti.

Gong töreninin ardından Borsa İstanbul Özel Pazar ve Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği Üyeleri arasında iş birliği protokolü imza töreni düzenlendi.

KOSGEB’e verilen “Doğu Avrupa’nın KOBİ’lere destek veren en iyi kurumu” ödülünü KOSGEB başkanı Recep Biçer aldı.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor