TÜBİTAK Ar-Ge Destek Programları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı!

Kamunun Ar-Ge temelli proje veya program bazlı ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulacak destek programlarına ilişkin genel usul ve esaslar belirlendi. Detaylar haberimizde..

Kamunun Ar-Ge temelli proje veya program bazlı ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulacak destek programlarına ilişkin genel usul ve esaslar belirlendi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) Ar-Ge Temelli Kamu İhtiyaçlarına Yönelik Destek Programları Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, destek programları kapsamında proje veya programlar için başvurular çağrı, davet usulü veya doğrudan yapılacak. Başvurular dönemsel veya herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan alınabilecek. Başvuru koşullarına ilişkin detaylar TÜBİTAK tarafından açıklanacak. Başvuruların değerlendirmesi ilgili destek programında belirlenen çerçevede ve TÜBİTAK tarafından belirlenen süreçlere uygun olarak yapılacak. Desteklenmesine karar verilen proje veya program için TÜBİTAK tarafından sözleşme hazırlanacak. Proje veya program, ilgili tüm tarafların sözleşmeyi imzalaması sonrası TÜBİTAK tarafından bildirilen tarihte başlayacak.

Ar-Ge Temelli Kamu İhtiyaçlarına Yönelik Destek Programları Yönetmeliği hakkında daha detaylı bilgi edinmekve haberin tamamını okumak için tıklayınız:
http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=18865&lng=tr

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor