BUİKAD Ödülleri 2016 Yılında Yeni Girişimci Sahiplerini Arıyor!

Bursa'nın ilk ve tek bağımsız kadın ödülleri organizasyonu ''BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri'' için aday önerileri ve başvuru süreci başladı. Detaylar haberimizde..

Bursa'nın ilk ve tek bağımsız kadın ödülleri organizasyonu ''BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri'' için aday önerileri ve başvuru süreci başladı.

Kadınların iş yaşamlarının her kesiminde var oluşlarını sağlamak, rol modellerle motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla organize edilen “İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri”nin bu sene 7. gerçekleştirilecek. Kent Meydanı AVM ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan ödül töreni için geri sayım başladı. Adaylar ve aday önerileri için son başvuru tarihi 25 Ocak 2016.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, "7 Mart 2016 Pazartesi akşamı düzenlenecek ödül töreni ile ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen Bursa'dan ve ulusal düzeyde Başarılı İş Kadınları ödüllendirilecek. Bu sene ödül törenimiz ulusal çerçevede gerçekleşecek ve 2 ödülümüz Türkiye çapında kadınlar ile ilgili çalışmaları nedeni ile kişi / kurumlara verilecek. 6 yıldır olduğu gibi bu sene de bizi yalnız bırakmayan Kent Meydanı AVM’ye ve destek sponsorlarımız Kumova İnşaat & Mühendislik , BSY Bilgi Sistemleri Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri ve Ekince Madencilik’ e de bu vesile ile teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Yalçın, "Bu sene ödüllerimiz ilgili kurum ve kuruluşların da görüşleri alınarak BUİKAD Yönetim Kurulu tarafından seçilecek. Ödül törenimiz ile ilgili tüm bilgilere ise sitemizden ve Facebook sayfamız üzerinden ulaşılabilecek." diyerek tüm iş kadınlarına seslendi.

Kent Meydanı Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bu sene yedincisini gerçekleştireceğimiz ödül töreni ile iş yaşamında başarılı kadınlarımızı yeniden taçlandıracağız. Çok önemli bir organizasyona katkıda bulunmak Kent Meydanı AVM olarak bizim için bir onur kaynağı. İş kadınlarının yaptıkları güzel işlerden haberdar olunması, daha çok kadının iş hayatına kazandırılmak üzere teşvik edilmesi, bu ödül töreni ile motive olmalarına sebep olmak çok önemli. Bu yüzden biz de BUİKAD Ödülleri'nin en başından beri destekçisi olduğumuz için mutluyuz. Seçim ve ödül aşamasında tüm katılımcılara Kent Meydanı AVM olarak başarılar dileriz." diye konuştu.

BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri

BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri Kategorileri
Yerel Adaylar
  • Yılın Bursa Ekonomisine Katkısı olan İş Kadını
  • Yılın Kadın Girişimcisi
  • Yılın Profesyoneli
  • Yılın Kadın Çalışmalarına Katkısı olan Özel Şirketi
Ulusal Adaylar
  • Başarılı İş Kadını
  • Kadın Çalışmaları konusunda rol model olan kurum / dernek
  • BUİKAD Özel Ödülü

BUİKAD hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.buikad.org web adresini ziyaret edebilir, Aday olmak veya Aday önerisinde bulunmak için ise aday-oneri-formunu doldurarak odul@buikad.org adresine gönderebilirsiniz.

Haberimizi iş kadını okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor