Tüm Reklam ve Display Ürünlerini Online Sunan Girişim: Display Sistemleri!

Reklam sektörünün öncü firmalarından Aktif Grup fuar alanlarında, toplu ulaşım araçlarında, ogranizasyonlarda ve daha birçok yerde ürünlerinizi, firmanızı, hizmetlerinizi tanıtmak için kullanacağınız display ve reklam ürünlerinin online satışının yapıldığı displaysistemleri.com’u faaliyete geçirdi.

Reklam sektörünün öncü firmalarından Aktif Grup fuar alanlarında, toplu ulaşım araçlarında, ogranizasyonlarda, mağazalarda hatta kafe ve restoranlarda ürünlerinizi, firmanızı, posterlerinizi, afişlerinizi ve kampanyanızı tanıtmak için kullanacağınız display ve reklam ürünlerinin internetten satışının yapıldığı displaysistemleri.com’u faaliyete geçirdi.

2010 yılından beri kullanıcılarına aktifdisplay.com markasıyla reklam ve display ürünler konusunda hizmet veren Aktif Grup yeni girişimi olan snapper markasıyla displaysistemleri.com’da müşterilerine hizmet sunmaya devam edecek.

Genç girişimci ve E-Ticaret Eğitmeni Emre Metin ile ekibi, yeni e-ticaret markaları olan snapper markasıyla displaysistemleri.com’da müşterilerine 9 taksit imkanı ve uygun kargo hizmetleri sunuyor.

Displaysistemleri.com’un sizlere temin ettiği ürün kategorilerine kısaca değinecek olursak;

  • Çerçeveler: Afiş ve posterlerinizi sergileyebileceğiniz açılır kapanır alüminyum çerçeveler, poster tutucular, opti ve omni çerçevelerden oluşan bu kategorideki ürünler isteğe bağlı olarak farklı renklerde üretilebilir.
  • Broşürlükler: Firmanızı tanıtan Broşürlerinizi fuar alanlarında, organizasyonlarda ve  mağazalarda sergileyebileceğiniz ürünler. Broşür stand çeşitleri bakacak olursak istediğiniz boyutlarda alınlıklı, alınlıksız, eğimli, yatay, katlanır ve ayaklı şekilde siteden ürünlere ulaşabilirsiniz.
  • Poster Panolar: Posterlerinizi ve Afişlerinizi fuarlarda, alışverişveriş merkezlerinde ve organizasyonlarda sergileyebileceğiniz, ayaklı, alınlıklı, sürgülü çeşitleri bulanan reklam panoları bulunmakta.
  • Işıklı Panolar: Poster ve Afişlerinizi daha ilgi çekici ve ışıklı bir şekilde fuar alanlarında organizasyonlarda gösterebileceğiniz sizin tercihinize göre içinde florasan ve led ışık olan ince ve ayaklı çeşitleri bulunan bir diğer ismi ile ışıklı tabelalar bulunmakta.
  • Yönlendirme Panoları: Fuar alanlarında ve organizasyonlarda ürünlerinizi tanıtabileceğiniz müşterilerinizi yönlendireceğiniz bilgilendirme panoları bulunmakta.
  • Kaldırım Panoları: Kaldırımlarda, alışveriş merkezlerinde ve mağazaların önlerinde ürünlerinizi firmanızı tanıtan afişlerinizi ve posterlerinizi sergileyen reklam panoları bulunmakta.
  • Roll Up Banner: Fuar alanlarında, organizasyolandarda ve konferanslarda firmanızın tanıtımını yapan fuar stand'larının yanlarında bulunan aksamı alüminyum baskısı vinil ve roll up kağıda olan kurmalı aksamı sayesinde görseli değişen reklam ürünleri bulunmakta.
  • Quick Banner (L Banner): Organizasyonlarda ve konferanslarda firmanızın tanıtımını yapan aksamı alüminyum, baskısı vinil kağıda olan tek bir çubuk ile durmasını sağlayan reklam ürünleri bulunmakta.
  • X Banner: Ürün tanıtımlarında ve seminerlerde mağaza içlerinde firmanızın tanıtımını yapan aksamı alüminyum, baskısı vinil kağıda olan arka tarafı x harfine benzeyen reklam ürünleri bulunmakta.
  • Cross Banner: Kongrelerde ve etkinliklerde görsel sunum yapmak için firmanızın tanıtımını yapan aksamı alüminyum, baskısı vinil kağıda olan alt tarafı çapraz olan reklam ürünleri bulunmakta.
  • Tanıtım Standları: Alışveriş merkezlerinde, mağazalarda ve marketlerde ürünlerin tanıtımı ve tadımı için kullanılan tanıtım ürünleri bulunmakta.
  • Ürün Standı: Fuarlarda ve mağazalarda ürünlerininizin tanıtımını yapmak için üretilen cam ve ahşap vitrinler bulunmakta.
  • Fuar Standı:  Fuarlar'da ürünlerinizi tanıtacağınız modüler pratik olan fuar standı çeşitleri olarakta  tv panelli, masalı ve alüminyum aksamlı folyo baskılı ürünler bulunmakta.
  • Örümcek Stand: Organizasyonlarda ve fuarlarda tanıtımınızı yaparken arkanızda firmanızın tanıtımını logosunu ürününün resmini gördüğümüz tanıtım standı bulunmakta.
  • İlan Panoları: Firmanızı ve ürünlerinizi tanıtan Ya da herhangi bir ilanı asabileceğiniz tanıtabileceğiniz panolar bulunmakta.
  • Crown Truss Stand: Fuar alanlarında, organizasyolandarda ve konferanslarda firmanızın tanıtımını yapan pratik hızlı kurulumlu olan yeni fuar standları.

 

Aktif Grup Hakkında

Türkiye’de 1991 yılından bu yana reklam, matbaa, serigrafi, display sektörünün önde gelen gruplarından biri olan Aktif bünyesinde bulunan 3 markası ile bireysel, kurumsal ve endüstriyel anlamda ürün ve hizmet üretmekte. Tüm faaliyetlerine önem veren ve çağın gereklerine uygun müşterilerine en iyi hizmeti, kurumsal tasarımlarını, ticaret danışmanlığı hizmetlerini en iyi şekilde müşterilerine sunmanın gayretinde olan Aktif Grup'un temel amaçlarından biri Reklam ve Display sistemler alanında müşterilerinin çözüm ortağı olmak.

 

Reklam ve Display Sistemler alanında ürün veya hizmet almak isteyen tüm okurlarımız www.displaysistemleri.com web adresini ziyaret edebilir, tüm ürünleri detaylıca inceleyebilirler.

 

Haberimizi Reklam ve Display Sistemler alanında ürün veya hizmet almak isteyen tüm okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor