7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, Ocak Ayında İstanbul'da!

35. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleşecek olan 7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, 14-16 Ocak 2016 tarihlerinde, İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

35. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleşecek olan 7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, 14-16 Ocak 2016 tarihlerinde, İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilecek.

Dünya üzerinde enerjiye olan talep her geçen yıl daha da artıyor. Bu gerçek, var olan kaynakların dışında alternatif enerji kaynaklarına yönelimi hızlandırırken, mevcut kaynakların da etkin ve verimli biçimde değerlendirilmesi konusunu gündeme taşıyor.

Türkiye de özellikle son yıllarda enerji verimliliği konusundaki gelişmeleri büyük bir dikkatle takip etmekle birlikte enerjinin ve enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için toplumsal farkındalığın arttırılmasına yönelik çalışmalar yürütüyor. Azalan kaynaklar ve giderek artan çevre kirliliği artık enerjiyi verimli kullanmayı zorunlu kılıyor.

Ülke kalkınması için büyük önem taşıyan enerji verimliliğinin 2023 yılı planları başında %20’lik iyileşme hedefi bulunuyor. Bu kapsamda hem kamu hem özel hem de sivil toplum kuruluşları iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. EVF, bu hedefin tanıtılması için en önemli platform olma özelliğini taşıyor.

EVF kapsamında düzenlenecek olan panel ve oturumlar ile enerji verimliliğini içeren tüm konular, politikalar ve stratejiler, uluslararası enerji alanında/sektöründe araştırma yapan akademisyenler, kurumlar, şirketler ve Türkiye'nin önde gelen isimleri ile değerlendirilecek. Aynı zamanda, enerji tüketiminde verimliliği sağlayacak, söz konusu enerjilerin kullanıldığı alanlara göre farklılık gösteren en yeni teknoloji ile donatılmış ürün ve tasarımlarını 7. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nda sergileyecek.

35. Enerji Verimliliği Haftası'nın en önemli etkinliği olan ve 14-16 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenecek 7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF)'na katılarak, enerji verimliliği alanında çalışan bilim insanları, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileriyle tanışabilir, paneller çerçevesinde bu alandaki tüm yenilikleri takip edebilir, uluslararası ve yerel firmalarla iş ağlarınızı genişletebilirsiniz.


7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF) hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.evf.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi enerji sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.829 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor