KariyerİST 3 Yılını Dolduruyor! Mezuniyet Töreni 12 Aralık'ta!

Türkiye’de kariyer ve gelecek planlama alanında ilk ve tek olan; 3 yıldır her sene çıtayı biraz daha yükselterek bir sürdürülebilirlik başarısı yakalayan KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi, Aralık 2015'te 3. yılını tamamlıyor. Detaylar haberimizde..

18 Aralık 2012’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde yapılan proje lansmanı ile faaliyetine başlayan ve Türkiye’de kariyer ve gelecek planlama alanında ilk ve tek olan; 3 yıldır her sene çıtayı biraz daha yükselterek bir sürdürülebilirlik başarısı yakalayan KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi, Aralık 2015'te 3. yılını tamamlıyor.

KariyerİST, bu vesileyle 12 Aralık 2015 saat 14.30'da ilk lansmanını yaptığı yerde tüm paydaşları, öğrenci kulübü ve şirket temsilcileri, eğitmen, danışman, mentor, koç olmak üzere tüm destekçileri ve katılımcıları ile 3 yılı kutlayacak.

Gençlerin ve tüm katılımcılarının kariyer ve gelecek planlama yolculuğuna 3 yıldır eşlik eden KariyerİST, aynı zamanda bir üst versiyona "KariyerİST 2.0"a geçiyor. KariyerİST bir üst versiyona geçerken, geçen üç yılın deneyim ve birikimi üzerine şekillenen ve kendi içinden çıkan sosyal girişimi "Career Pass" sunumu ve resmi lansmanı da  yapılacak.

Ayrıca; programda 2014 ve 2015 mezunları mezuniyet belgelerini alırken, Genç Mentorluk projesindeki Genç Mentorlar, İnsan Kaynakları Blogger’ları, Şirketlerin İnsan Kaynakları, Kurumsal iletişim ve ilgili departmanlarından temsilciler de lansmanda yer alacaklar.

KariyerİST hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kariyerist.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kariyerine yön vermekte kararsız olan üniversite öğrencisi okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor