Tarih Yazmaya Aday Yenilikçi Proje Sahipleri, Bekleniyorsunuz!

Dokuz yıldan bu yana finans alanında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin ödüllendirildiği TEB Akıl Fikir Yarışması, bu yıl da “İcat Çıkar!” sloganıyla üç ayrı kategoride başvuruları kabul etmeye başladı. Son başvuru tarihi 31 Ocak 2016. Detaylar haberimizde..

Dokuz yıldan bu yana finans alanında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin ödüllendirildiği TEB Akıl Fikir Yarışması, bu yıl da “İcat Çıkar!” sloganıyla üç ayrı kategoride başvuruları kabul etmeye başladı.

‘Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun’ kategorisinde dereceye girenlerin finansal ödüller ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA bursu, ‘Müşteri’ kategorisinde dereceye girenlerin finansal ödüllerin yanı sıra dünyanın en prestijli tenis etkinliği Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros’a seyahat, ‘Teknolojik Girişimci’ kategorisi kazananlarının ise finansal ödüllerin yanı sıra TEB Girişim Evi’ne katılım önceliği elde edeceği TEB Akıl Fikir Yarışması’na katılım için başvurular 15 Ocak 31 Ocak’a kadar bekleniyor.

Sektöre yenilikçi fikirler ve yaratıcı projeler kazandırmak amacıyla 9 yıldır gerçekleştirilen TEB Akıl Fikir Yarışması, ‘Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun’, ‘Müşteri’ ve ‘Teknolojik Girişimci’ olmak üzere üç kategori başlığı altında düzenlenecek. TEB Akıl Fikir Yarışması bu yıl “Sen fikrini yaz, tarih seni yazsın” ve “İyi fikre şapka çıkartılır” sloganlarıyla yenilikçi ve girişimci fikirleri destekleyecek.

Bankacılık ve finans konusunda fikir ve projelerin sunulabileceği yarışmaya, üniversitelerin tüm bölümlerinden öğrenciler, genç profesyoneller, TEB müşterileri ve teknolojik girişimciler 15 Ocak 31 Ocak 2016 tarihine kadar yarışmanın web sitesi olan www.icatcikar.com üzerinden başvuru yapabilecek.

İcat Çıkaran En İyi ‘Fikir’ler Ödüllendiriliyor

TEB’den Girişimcilere Büyük Destek

Yenilikçi fikirlere sahip girişimcileri ülke ekonomisine kazandırmak için Türkiye’nin en geniş kapsamlı Girişim Bankacılığı hareketini hayata geçiren TEB, girişimcilere fikrin işe dönüştürülmesinden sermaye bulunması aşamasına kadar her türlü desteği sunuyor. İstanbul’da açılan TEB Girişim Evi ile yenilikçi ve yaratıcı fikirli girişimcilerin yanında yer alan ve bu girişimcilere ‘Danışman Banka’ yaklaşımıyla tam destek veren TEB, finans sektörünün yanı sıra teknolojik girişim alanında da yeni ürün ve hizmetlerden verimliliğe, kampanyalardan yeni teknolojilere kadar pek çok alanda yeni fikir ve projelerin önünü açıyor.

Yarışması Takvimi

Unutmayın, TEB Akıl Fikir Yarışması’nın son başvuru tarihi 31 Ocak 2016TEB Akıl Fikir Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isteyen okurlarımızwww.icatcikar.com web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi girişimci üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, TEB müşterileri ve TEB çalışanları başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor