Girişimciler, Mentorler: Startup Mentor Türkiye 26-27 Kasım'da Sizleri Bekliyor!

Startup Mentor Türkiye, gerçek bir firması veya çalışan bir ürün ya da servisi olan girişimcileri alanlarında deneyimli mentorlarla 26-27 Kasım'da tarihinde Ankara Sanayi Odası’nda buluşturuyor. Mentor ve Startup başvuruları için son başvuru tarihi 22 Kasım 2015. Detaylar haberimizde..

Startup Mentor Türkiye, gerçek bir firması veya çalışan bir ürün ya da servisi olan girişimcileri alanlarında deneyimli mentorlarla 26-27 Kasım'da tarihinde Ankara Sanayi Odası’nda buluşturuyor. Mentor ve Startup başvuruları için son başvuru tarihi 22 Kasım 2015 tarihine uzatıldı.

Temel hedefi Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini desteklemek ve geliştirmek olan Startup Mentor Türkiye Programı, girişimcileri tecrübeli mentorlarla buluşturarak gelişmelerine imkan yaratmayı amaçlayan bir girişim. Startupların birçok ortak sorununa yardımcı olabilecek ulusal ve/veya uluslararası deneyime sahip nitelikli mentorları daha görünür kılmak, yatırım yapılabilir startup sayısını arttırabilmek, ve birçok açıdan sınırlı kapasitesi olan Startupların gelişmelerine katkı sağlayabilmek için, ‘bilgi’, ‘deneyim’ ve ‘network’ sağlayabilecek mentorlarla girişimcileri “ücretsiz” buluşturan bir program.

SMT Programı, özel sektör, sivil toplum, akademi, yatırımcı ekosistemi ve akredite iş melekleri  ağlarından oluşan geniş bir listenin partnerliğinde gerçekleştirilmekte.

Startup Mentor Türkiye Programı

Başvurular arasından 20 girişimin seçileceği ve eşleştirildikleri mentorlar ile çalışmalara başlayacağı Startup Mentor Turkey programı kapsamında ‘1 gün bootcamp’ ve ‘4 ay mentorluk desteği’ sağlanacak.

27 Kasım 2015 Cuma Yatırımcı Sunumları
14.00-14.15 Açılış: Sinem Ulutürk-Cinbiş, Startup Mentor Turkey Kuratörü
14.15-15.30 Grup 1 - Startup'ların Yatırımcı Sunumları ve Geribildirimler
15.30-16.00
Kahve Arası
16.00-17.15 Grup 2 - Startup'ların Yatırımcı Sunumları ve Geribildirimler
17.15-17.30 Best of Best Startup'ların Açıklanması

Başvuru Tarihi ve Koşulları

- Startup Başvurusu:

Gerçek bir firması - çalışan bir ürün ya da servisleri olan ve - en az 2 veya daha fazla full-time ortak ya da çalışana sahip - startup'lar, 22 Kasım Pazar saat 12:00'a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

- Mentor Başvurusu:

Üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayan ‘akademik mentorlar’ - 10+ yıl sektör-bazlı deneyime sahip ‘profesyonel mentorlar’ - En az 2 girişim kurma ve yönetme tecrübesine sahip ‘girişimci mentorlar’ - Lisanslı iş melekleri, yatırımcılar ,risk sermayesi veya fon yöneticileri olan ‘yatırımcı mentorlar’ arasından eşleştirildiği girişimci ile Mayıs-Agustos 2015 döneminde en az iki haftada bir, birebir mentorluk seansları yapabilecek gönüllü kişiler, 22 Kasım Pazar saat 12:00'a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Startup Mentor Turkey programı  hakkkında daha detaylı bilgi ve başvuru için www.startupmentorturkey.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci ve mentor okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor