Taklit Ettirip Eğlendiren, Sosyal ve İnteraktif Mobil Girişim: immi!

Taklit yaptırıp eğlendiren interaktif mobil girişimi "immi", İOS ve Android uygulama pazarlarında yerini aldı. Detaylar haberimizde..

Taklit yaptırıp eğlendiren interaktif mobil girişimi "immi", İOS ve Android uygulama pazarlarında yerini aldı. immi uygulaması görsel taklit için eğlenceli bir etkileşim sağlıyor. Uygulama ile kullanıcılar ünlüleri, arkadaşlarını, hatta hayvanları taklit edip, dilerlerse bu fotoğrafların üzerine metin de ekleyip sosyal ağlarda ya da mesaj uygulamaları üzerinden paylaşabiliyor.

Uygulama yalın bir tasarıma sahip olup, üç sayfadan oluşmakta. İlk sayfa açılış sayfası, ikinci sayfa etkileşim sayfası, üçüncü sayfa ise sonuç ve paylaşım sayfasıdır. Uygulamanın etkileşim sayfasında üst kısım, taklit edilecek görsele ayrılmıştır. Kullanıcı taklit etmek istediği fotoğrafı galerisinden yükleyebilir, webden rastgele edinebilir ya da kameradan çekebilir. Taklit edilecek fotoğraf belirlendikten sonra kullanıcı, ön ya da arka kamerayı kullanarak bu fotoğrafı taklit eder. Sonuç sayfasında, taklit edilen fotoğraf ve yapılan taklit birleştirilmiş bir şekilde kullanıcıya gösterilir. Kullanıcı dilerse bu sonuç fotoğrafının üzerine metin ekleyip, fotoğrafı sosyal ağlar üzerinden ya da mesajlaşma uygulamaları ile paylaşılabilir.

İTÜ Fest 2015’in tanıtımında yer alan immi, “En İyi Taklidi Yap Bileti Kazan!” etkinliğini gerçekleştirerek, konsere gelecek ünlülerin taklidini yapan öğrenciler arasından en iyi taklitlere ödül bilet verdi.

Hayal gücünün sınırlarında, tüm yaratıcılıkların kullanılabileceği ve hayatınızı bir nebze de olsa eğlenceli hale getirecek bu uygulama Google Play’den immi ve App Store’dan immi_app anahtar kelimeleri ile aranarak erişilebilir ve ücretsiz indirilebilir.

Mobil girişim "immi" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.immiapp.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haberimizi benzer mobil uygulamalara ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.174 kişi okudu.
Kategori: Mobil Teknolojiler, Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor