TOBB İstanbul GGK Başkanı Abdülsamet Temel Girişimcilerle Buluşuyor!

Global Girişimcilik Haftası'nda TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu "Girişimcilik Sohbetleri" gerçekleştiriyor. Girişimcilik Sohbetleri kapsamında İstanbul TOBB GGK İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel girişimci gençlerle buluşacak. Detaylar haberimizde..

Global Girişimcilik Haftası'nda TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu "Girişimcilik Sohbetleri" gerçekleştiriyor. Girişimcilik Sohbetleri kapsamında İstanbul TOBB GGK İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel girişimci gençlerle buluşacak.

Global Girişimcilik Haftası, bu sene 16-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları düzenleniyor.

Hafta boyunca yeni nesil girişimciler bu çerçevede ilham alarak girişimci olma yolunda ilk adımlarını atıyor. Bunu yaparken kendi hayatları, ailelerinin ve toplumlarının hayatlarında olumlu etkisi olacak yenilikçi ve sürdürülebilir şirketler kurabilmek için bilgi, yetenek ve çevrelerini geliştirmeye başlıyorlar.

Abdülsamet Temel, Girişimci Gençlerle Buluşuyor!

Global Girişimcilik Haftası'nda TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu "Girişimcilik Sohbetleri" gerçekleştiriyor.. Girişimcilik Sohbetleri kapsamında İstanbul TOBB GGK İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel girişimci gençlerle buluşuyor.

Tarih Saat Yer
17 Kasım Salı
13.00 İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü
18 Kasım Çarşamba 14.00 İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsü
18 Kasım Çarşamba
16.30 Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü

Global Girişimcilik Haftası hakkında detaylı bilgi için www.globalgirisimcilikhaftasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi Global Girişimcilik Haftası etkinliklerini takip eden okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor