Girişimciler, Etohum 2015-2016 Dönemi Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, 2015 – 2016 dönemi için girişimci başvurularını almaya devam ediyor. Haziran ayında başlayan Etohum başvuruları, 22 Kasım 2015’e kadar sürecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, 2015 – 2016 dönemi için girişimci başvurularını almaya devam ediyor. Haziran ayında başlayan Etohum başvuruları, 22 Kasım 2015’e kadar sürecek.

Aralık ve şubat ayları arasında sürecek olan hızlandırma programında girişimler Etohum yatırımcı kulübüne sunumlarını ocak ayında yapacaklar. Süreç sonunda seçilen girişimler Startup Turkey’de yatırımcılarla buluşacaklar. Bu yıl seçilen girişimler Temmuz 2016’da San Francisco’da ve Kasım 2016’da ise Londra’da yatırımcılarla buluşacaklar.

Bu yıl seçim süreci Startup Istanbul Konferansının seçim süreciyle birleştiği için erken başvuru yapan girişimlerle konferans sırasında hızla çalışılmaya başlanacak. Geçen sene Connected2me Startup Istanbul Challenge‘da birinci olarak 500 Startups’tan yatırım almıştı.

Etohum bu yıl seçim sürecini sadece 40 girişimle bağlı tutmayacak. Bugüne kadar 7 yıl süresince toplam 235 girişim seçildi. Etohum’da bugüne kadar Evidea, Connected2me, Pembepanjur, İndirdik, Grupanya, Smartnews, Infodif, Anneysen, Userpots, Apsiyon, Parlakbirgelecek gibi bir çok başarılı girişim seçildi. Etohum bu seçim yapılan girişimlerin 60 tanesine ortak oldu.

Unutmayın, Etohum başvuruları, 22 Kasım 2015 tarihinde sona erecek.

Etohum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.etohum.com web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor