Mobil Reklamlar İçin Fayda Analitiği Neden Önemli? Cevabı Mobil İstanbul'da!

Mobil İstanbul, 3. sezon açılışını mobil uygulama geliştirici, pazarlamacı ve girişimciler için çok önemli bir konu ile yapıyor 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı 19:00'da Starters Hub'da gerçekleşecek etkinliğin konusu “Mobil Reklam Harcamaları için Fayda Analitiği”. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul, 3. sezon açılışını mobil uygulama geliştirici, pazarlamacı ve girişimciler için çok önemli bir konu ile yapıyor. 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı 19:00'da Starters Hub'da gerçekleşecek etkinliğin konusu “Mobil Reklam Harcamaları için Fayda Analitiği”.

 “Mobil Reklam Harcamaları için Fayda Analitiği” konulu etkinlikte Appsflyer'den Alex Grach, mobil uygulamalar için reklam harcamalarının nasıl daha verimli olabileceği konusunda katılımcılara tüyolar verecek.

Bu sunumda aşağıdaki sorulara cevap bulabileceksiniz;

  • “Harcadığım paranın yarısı boşa gidiyor ama hangi yarısı” durumundan nasıl kaçınırım?
  • Mobil Attribution pazarının durumu nedir?
  • iOS ve Android için En Faydalı 25 Medya Kanalı nedir?
  • Hangi medya kanalları daha yüksek retention oranına sahip kullanıcı getiriyor?
  • Hangi kanallar hem daha çok download getiriyor hem kaliteli kullanıcı getiriyor?
  • Hangi markalar, ülkeler, dil ve OS versiyonları en iyi retention oranına sahip?

Program Akışı
19:00–19:15 Kayıt & Tanışma
19:15–20:00 Alex Grach, Appsflyer – How To Understand Where Your Advertising Turkish Liras Are Going on Mobile
20:00–21:00 Sorular & Networking

Unutmayın, Mobil İstanbul tarafından gerçekleştirilecek “Mobil Reklam Harcamaları için Fayda Analitiği” konulu etkinlik 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı 19:00'da Starters Hub'da gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak için mobilistanbulgg.eventbrite.com adresi üzerinden kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor