GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2015 Ekim Konuğu: Dr. Berat Albayrak!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu AKPARTİ İstanbul Milletvekili sayın Dr. Berat Albayrak olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu AKPARTİ İstanbul Milletvekili Dr. Berat ALBAYRAK olacak.

En son 2015 Eylül ayında e-BEBEK CEO'su sayın Halil ERDOĞMUŞ'un konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 27 Ekim 2015 Salı günü 19.00'da'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

AKPARTİ İstanbul Milletvekili Dr. Berat Albayrak Küresel ve Bölgesel Kırılımlar Eşiğinde Türkiye ve Ekonomikonulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18'den Salih Yılmaz Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Dr. Berat ALBAYRAK Kimdir? ( AKPARTİ İstanbul Milletvekili )

Yönetici, Ekonomist ve Yazar; Istanbul Üniversitesi Ingilizce Isletme Bölümünü bitirdi. New York Pace Üniversitesi, Lubin School Of Business’ta yüksek lisans egitimi aldı. Finans ve Bankacılık alanındaki doktorasını “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Finansmanı” üzerine hazırladıgı tez ile tamamladı.

1996 yılından beri yurt içi ve yurt dısında faaliyet gösteren bazı sirketlerde üst düzey yöneticilik yapan Albayrak, 2013 yılı sonu itibarıyla özel sektörden ayrılarak, Sabah Gazetesinde yazılar yazmaya başladı. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans alanında ders vermekte, birçok sivil toplum kurulusunda da çesitli görevler üstlenmekte.

25. Dönemde Istanbul 1. Bölgeden Milletvekili seçilen Albayrak, 12 Eylül 2015 tarihinde yapılan Ak Parti 5. Olagan Kongresinde MKYK üyesi olarak yeni yönetimde görev aldı. Çok iyi düzeyde Ingilizce bilen Albayrak, evli ve 2 çocuk babası.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 27 Ekim 2015 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18'den Salih Yılmaz Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve Dr. Berat Akbayrak'tan “Küresel ve Bölgesel Kırılımlar Eşiğinde Türkiye ve Ekonomi” sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor