Otomotiv Sektörü Yeni Teknolojiler Proje Pazarına Başvurular Devam Ediyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen “Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı”nın başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 30 Ekim 2015. Detaylar haberimizde..

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen “Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı”nın başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 30 Ekim 2015.

Yeni ve gelişen teknolojilerin ülkemizde yaygınlaşmasını, otomotiv sektöründe Ar-Ge çalışmalarının ivmelendirilmesini ve katma değerinin arttırılmasının amaçlandığı “Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı” ile; ülkemizdeki otomotiv sanayicileri, araştırmacıları ve akademisyenleri bir araya gelecek.

Online olarak yapılacak başvurular 30 Ekim 2015 tarihine kadar alınacak. 18 Kasım 2015 tarihinde yapılacak etkinlikle dereceye giren ilk 3 proje sahibine ödülleri takdim edilecek. Bununla birlikte gün boyunca otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinin söz alacağı paneller yapılacak olup; başvuru yapan bütün projeler, etkinlik alanında poster halinde sergilenecek.

Unutmayın, “Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı”nın son başvuru tarihi 30 Ekim 2015. Proje Pazarı ise 18 Kasım 2015 tarihinde YTÜ Yıldız Kampüsü Oditoryum ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirirlecek.

“Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı” hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.yildizprojepazari.com web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi otomotiv sektörüne yönelik projeler geliştiren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor