13. Bayim Olur Musun Franchising Fuarı 15–18 Ekim'de İstanbul'da!

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 15–18 Ekim 2015 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi'nde 13. kez kapılarını açıyor. Detaylar haberimizde..

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 15–18 Ekim 2015 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi'nde 13. kez kapılarını açıyor.

MedyaFors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek '13. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na her sektörden birçok ulusal ve uluslararası marka katılacak.

Kendi eko sistemini yaratan Franchising sektöründe, bu yıl da önemli bir büyüme yaşanacağını belirten Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, "2015’te 22.000 m2 alanda 400 markanın katılımı ile gerçekleşmesini beklediğimiz fuar franchise sektörünün her geçen yıl ne kadar geliştiğinin göstergesi. Hızını arttıran markalar 2015’te de dur demeyecek" dedi.

2015 Avrupa Franchise Federasyonu Toplantısı Türkiye’de

Avrupa Franchise Federasyonu’nun (EFF) her yıl düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı, 15–16 Ekim tarihlerinde fuar ile eş zamanlı olarak Avrupa derneklerine üye markaların katılacağı Franchising Deneyim paylaşım günü; UFRAD ve MEDYAFORS ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Dört gün sürecek fuarda gerçekleştirilecek UFRAD Seminerleri, hem girişimcilere hem markalara yol gösterici rol oynayacak. Franchising alanında farkındalık yaratacak seminerler ekonomistler, hukukçular, franchise uzmanları ve üniversite eğitmenleri tarafından verilecek. Ayrıca fuar alanına kurulacak workshop alanına konuk olacak tanınmış yüzler hem temsil ettiği markayı anlatacak hem de misafirlere keyifli zaman yaşatacaklar.

Unutmayın, fuar 15–18 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci hall’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

OTOKOÇ OTOTİV A.Ş
OTOKOÇ OTOTİV A.Ş
OTOKOÇ Otomotiv’in Satış Noktası olmak ister misiniz?

Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri temin etmek için büyük bir tedarik ağıyla iş ortaklığı yapıyoruz. Sürekli olarak ürün çeşitliliğimizi arttırmak adına yeni projelerde işbirliği, yeni Bayiler ve üreticilerle birlikte çalışma imkânı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yüzden Bayimiz olmak isteyen firmalar için bu süreci anlaşılabilir, hızlı ve olabildiğince basit yaptık.

Bu sayfada bir iş sahibinin OTOKOÇ Otomotiv’in Satış Noktası olmak için atması gereken adımları paylaşıyoruz.

Bayi adayı olmak için ne yapılması gerekli?

OTOKOÇ Otomotiv ile ticari iş ortaklığı kurmak isteyen Bayilerin online başvuru formunu eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Başvuru formunuz doğru ve eksiksiz doldurulmuş ise, formunuzdaki bilgiler ürünlerinizi değerlendirecek olan ilgili Toptan Yedek Parça Bölge Müdürlüğünün kategori yöneticisine yönlendirilecek ve size sürecinin ilerleyen adımlarını bildiren ya da Bayilik talebinizin olumlu/olumsuz olduğunu bildiren bir e-mail gönderilecektir.

Eğer başvuru formunuz eksik ise, gerekli bilgilerin sizden talep edildiğini veya yeniden başvuru formunu iletmenizi bildiren bir e-mail tarafınıza gönderilecektir.

OTOKOÇ Otomotiv’i tanımak?
Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan Otokoç Otomotiv,  toptan yedek parça ve aksesuar satışı, hizmeti sunmaktadır.
Kurulduğu günden beri; her zaman “Koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesini ön planda tutan ve bu yaklaşımı ile 2004 yılında Ulusal Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.
Otokoç; Toptan Yedek Parça organizasyonu ile İstanbul (Beylikdüzü ve Küçükyalı), Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa illerinde yer alan şubeleri ile hizmet vermekte olup , bir yandan da yeni yatırımlarla genişlemeye de devam etmektedir.
(Toplam 25.000 m2 kapalı alanda 6 şehirde ve 7 Depo-Şube )(alıntı. www.otokoc.com.tr/.../Tarihce.aspx" rel="nofollow" target="_blank">www.otokoc.com.tr/.../Tarihce.aspx )
En iyi şekilde OTOKOÇ Otomotiv’in ürünlerini tedarik etmek ve stratejik bir Satış noktamız olmanız için, bizim iş süreçlerimizi çok iyi bilmeli ve firmanıza bu süreçlerde nasıl katkıda bulunabileceğimizi müzakere etmeliyiz.

Aşağıdakiler sizin- bizim ana satın alma süreçlerini doğru yapmanıza yardımcı olacaktır:

1. Başvuru formunu mutlaka eksiksiz olarak doldurmalısınız.

2. Sitemizi ziyaret etmeli,  ürün kategorilerinin olduğu sayfaları gezmeli, sunduğumuz ürünleri, Kampanyaları, markaları, kalite ve fiyatlarını incelemelisiniz.

3) Ödeme çeşitleri ve şartları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
4)  Müşterilerimize üstün kalitede hizmet sunmak için bizimle bire bir çalışabilmeli, tüm yasa ve yönetmeliklere uygun olmalı.
5)Doğru fiyat politikası ile çalışabilmeli.

6)Yüksek müşteri beklentilerini karşılayabilecek ürün ve hizmet politikasına sahip olmalı.

7)Güncel kampanyalar ve sipariş işlemlerini online yürütebilecek bir altyapıya sahip olmalı.

İş ortağımız olun, milyonlarla buluşun!

Türkiye’nin en büyük Otomotiv Yedek Parça dağıtıcılarından birisi olan OTOKOÇ Otomotiv’in Garantisinde ürünlerimizi satışa sunmaya hazır mısınız?
Değerli iş ortaklarımız arasına katılın, aylık ortalama ……X…  adet parça satışın gerçekleştiği OTOKOÇ Otomotiv’in ürünlerinizi tüm Türkiye ile buluşturun.



İş ortaklarımızda aradığımız niteliklere sahipseniz; OTOKOÇ Otomotiv’in Türkiye genelinde 3.500’u aşkın değerli Bayileri arasına hoş geldiniz!
Müşteriye yakın teşkilat yapımız ve Türkiye çapında yaygın bayi ağına sahip Sürekli finansal gücümüz ile daima yanınızdayız.

Çalışanlarımızı sizin için özenle seçiyor, gelişimin önemine olan inancımız ile sürekli eğitimler düzenliyoruz. Tüm tesislerimizi en yeni teknolojilerle destekliyor ve yeniliyoruz.
Tek amacımız var: Müşterilerimize mümkün olan en iyi zamanda en iyi hizmeti sunmak.
(www.otokoc.com.tr/.../Tarihce.aspx" rel="nofollow" target="_blank">www.otokoc.com.tr/.../Tarihce.aspx )
Not: Kalite politikamız gereği; tüm Bayi başvuruları değerlendirme sürecine tabi tutulur.





Başvuru formu için lütfen : 02165879870 oktayce@birmot.com.tr

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor