İstanbul Finans Zirvesi'ne Geri Sayım Başladı!

Her sene Eylül ayında dünyanın önemli ekonomi aktörlerini bir araya getiren "İstanbul Finans Zirvesi (IFS)", 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Her sene Eylül ayında dünyanın önemli ekonomi aktörlerini bir araya getiren "İstanbul Finans Zirvesi (IFS)", 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

Zirve açılışının geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yapılması bekleniyor.

Ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olan Zirve'de TCMB Başkanı Dr. Erdem Başçı'nın yanı sıra İzlanda Merkez Bankası Başkanı Már Gudmundsson, IMF İcra Direktörü Otaviao Canuto, Fransa Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Anne Le Lorier, İtalya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Salvatore Rossi yer alacak.

Borsaların geleceğinin tartışılacağı İstanbul Finans Zirvesi'nde Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç ve Turquoise CEO'su Dr. Robert Barnes da değerlendirmelerde bulunacak.

IMF, Nasdaq, SASE, SPK, Hazine Müsteşarlığı, EBRD, Borsa İstanbul, İslam Kalkınma Bankası, Dünya Bankası gibi birçok kurum ve bankanın katılım ve desteğiyle gerçekleştirilecek zirveye uluslararası düzeyde birçok bakanın katılması bekleniyor.

Unutmayın, "İstanbul Finans Zirvesi" 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Finans Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.istanbulsummit.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi finans sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor